Açıklamalarınızın ardından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun söylemlerini okudunuz mu?

Evet okudum.

Cevap vermek istiyor musunuz?


Ben hiçbir şekilde kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Benim yaptığım açıklamada her şey var. Ben görevimi bırakmadığımı da söyledim. Ben sadece Trabzonspor Yönetiminin ve Başkanının bana vermiş olduğu unvanları iade ettim. Ama Trabzonspor delegesinin bana vermiş olduğu  yöneticilik görevimi onlara ve Trabzonspor’a olan saygımdan ilk genel  kurula kadar bırakmayacağım. Görevim Trabzonspor yöneticiliğidir. Onu yapacağım ve öbür türlü kimse ile polemiğe girmeyeceğim.

Peki yönetim kurulu toplantılarına katılacak mısınız?

Tabi ki katılacağım ne demek yani?

Açıklamanızda, Trabzonspor yöneticilerine ait fikirlerin hükmünün olmadığını söylüyorsunuz?

Nasıl hükmüm olmayacak, ben şimdiden daha fazla etkin olacağım. En azından elimden geldiği kadar, Sebahattin Çakıroğlu’nun gücü yettiği kadar. Trabzonspor yönetiminde, Trabzonspor’un çıkarlarını korumak için elimden geleni yapacağım.

Trabzonspor delegeleri tarafından seçilen yönetici İrfan Coşkun ve Osman İlyas’ı çok kısa bir sürede istifaya çağırmıştınız. Bu konuda pişmanlık duyuyor musunuz?

Hayır ben hayatım boyunca pişmanlık duyacağım hiçbir şey yapmadım. O konuda ki kararı Trabzonspor yönetim kurulu ve Başkanı vermiştir. Ben sadece basın sözcüsü olarak görevimi yaptım.

Haber Kaynağı: Haberzon.com / Ali Çil

Editör: TE Bilişim