Volkan  Canalioğlu, “Görüldüğü gibi Trabzonspor’umuz için 46. Dönem Olağan Genel Kongresini yapıyoruz. Dün ki toplantıdan görüşler dile getirildi. Sayın Başkanımızın konuşmasının ardından biz özel uçakla Kayseri’ye gittik. Kayserispor maçı aldık ve geri döndük. İnşallah hep böyle birlik beraberlik içerisinde devam edecek. Bugün de oylarımızı kullandık. Trabzonspor Onur üyesi, kongresi üyesi olarak elbette ki görevimiz bizim için çok önemli… İnanıyorum ki yeni yönetim güzel işler yapacak… Bu zorlu süreci hep beraber aşmak durumdayız" diyerek konuşmalarına başladı. 

Volkan Canalioğlu şöyle devam etti;

KATKI ŞART
Zorlu süreç derken şunu kast ediyorum. Trabzonspor geçmişte bizi borçlandıran transferlerden dolayı takımımız borç içinde bu yönetim kurulumuz hem bu borçları kapatmaya çalışırken hem de sahada başarılı olmaya gayret sarf ediyoruz.. Bizlerde Trabzonspor taraftarları olarak elimizden gelen desteği vermek zorundayız. En azından üyen aidatlarını ödememiz bile bir katkıdır. Takımızı bilet alıp sahada desteklemekte bir katkıdır. Gördüğüm o ki Sayın Ahmet Ağaoğlu’na taraftarımız sabırla çok büyük destek veriyor. Bu destekler sahaya yansımaya başladı. Fenerbahçe maçı ardından Kayserispor galibiyeti çok güzel oldu. Önümüzde Konyaspor maçı var sonra Beşiktaş deplasmanımız var… Maçları da iyi bir şekilde kapattığımız takdirde güzel işler yapılacaktır… Trabzonspor Divan Kurulu üyesi ve taraftar olarak Trabzonspor’a geçmişte emek harcamış arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, geçmişte yönetimde bulunan arkadaşların yeni yönetimimize güzel işler yapması için katkılarımızı vermemiz gerektiğini iletmek isterim…

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sahada her zaman olduğu  gibi sizin isminiz konuşuluyor, karar ne olacak? Bu yönde görüşmeler söz konusu mu?” sorusuna ise Volkan Canalioğlu, “Yerel yönetimleri çok önemsiyoruz. Kentlerin yönetiminde etkinlik var. Bunu da kentin değerlerini bilen özümseyen, onlarla birlikte olmaları benim geçmişten beri düşüncem. Bize 2004-2009’da bize Trabzon o şansı verdi ve bizde birliğimizle beraberliğimizle güzel işler yaptık. Bir bütünlük içerisinde yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Hala bizim yaptığımız işler konuşuluyor ve benim şahsi olarak da vatandaşlar söylem içinde bulunuyorsa bu benim için büyük mutluluk. Demek ki insanların gönlünde yer almışız. Bu çok önemli bir şey… Biz Trabzonluyuz ailelerimiz sevdiklerimiz, mezarlıklarımız burada gidecek başka yerimiz yok. Her Trabzonlu gibi bende futbolcu ve öğretmenlik nedeniyle Trabzon’dan gitmiştim. Ancak 1982 yılında geri geldim. Trabzon’u özümsüyorum ve benimsiyorum. Bu bir görev ve görev almamız noktasında büyük bir baskı var. Düşünüyoruz, araştırıyoruz. Belki daha iyi bir Volkan Abi çıkarsa onu da destekleriz. Hayırlı olsun. ”ifadeleriyle cevap verdi. 

İyi Parti ile görüşmesi oldu mu?

Bu sorunun cevabı video da …

İyi seyirler diliyoruz

Editör: TE Bilişim