A Spor ekranlarında yayınlanan Takım Oyunu programında Trabzonspor’un Rizespor galibiyeti sonrası dikkat çeken bir detay paylaşıldı.

Burak Yılmaz’ın sözleşmesinde yazan detaylardan bahseden Zeki Uzundurukan kadro dışı kalan Burak Yılmaz’ın galibiyetlerden 1 milyona yakın para kazandığını açıkladı.

Erman Toroğlu’nun, “hayda habere bak. Doğru mu bilmiyorum. Burak Yılmaz, Napoli ile anlaştı.” Sözlerine Uzundurukan,”iki gündür var iddia hocam. Net değil. Onun üzerine ben başkan ile konuştum. “Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak için bize gelen teklif yok” dedi.” Şeklinde cevap verdi.

Trabzonspor’un 4 Ocak tarihine kadar Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz’a 4 ocak tarihine kadar 7 Milyon Euro’nun ödenmezse serbest kalacağını da hatırlayan Zeki Uzundurukan Burak Yılmaz’ın sözleşmesiyle alakalı olarak şu ifadeleri kullandı;

“Biz şampiyonluktan bahsediyoruz. Avrupa ligine kalsa bile Trabzonspor, Burak Yılmaz bu takımda kalırsa sözleşmesi gereği 1,5 milyon Euro oynamadan prim alacak. Şuanda 1 milyon liraya yakın prim kazandı.”

Editör: TE Bilişim