Cardozo,"Kariyerimin en önemli gollerini F.Bahçe'ye attım yine atacağım. Bu yıl Trabzon gol sorunu çekmeyecek. Kral olacağım" dedi.

Bordo-mavililerin dünya yıldızı tansferi Cardozo, her yerde olduğu gibi Türkiye'de de golleriyle konuşulmak ve krallık yaşamak istediğini söyledi. Portekiz'de her türlü başarıyı tattığını, artık ayrılık vaktinin geldiğini ifade eden süper forvet, "Buraya ayak bastığım andan beri gördüğüm sevgi ve ilgi beni inanılmaz mutlu etti. Bu sevginin karşılığını vermek için maçları iple çekiyorum. Trabzon'da golcü sıkıntısı yaşandığı söyleniyor. Ben de bu sıkıntıyı çözmek için buradayım" diye konuştu. Cardozo, F.Bahçe maçlarının Trabzonspor taraftarı için çok özel olduğunu ilk andan itibaren kendilerine anlatıldığını ifade ederek, "Ben de kariyerimin en önemli gollerini Benfica formasıyla F.Bahçe'ye karşı atmıştım. Burada da F.Bahçe'ye gol atmak için her şeyi yapacağım. Her zaman gol krallığı için iddialıyım. Herkes rahat olsun, bu yıl Trabzon gol sorunu çekmeyecek" diye konuştu. 

Avrupa'da da coşacağım 
Cardozo, Avrupa'da Trabzonspor'un geçmişteki başarılarını yaşaması için takım olarak ellerinden geleni yapacağını ifade ederek, "Geçen sezon da Trabzonspor, UEFA'da önemli bir başarı elde etti. Trabzonspor'un bu sezonda yine Avrupa'da adından söz ettirmesini sağlamak istiyorum. Bu yönde Avrupa maçlarında ayrı bir motive oluyorum. Avrupa'da da çok gol atarım" dedi.