Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, cezaları açıkladı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na 2 ay hak mahrumiyeti cezası verildi. Ayrıca Ağaoğlu, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak konusunda da konuştu. TRT Spor'a konuşan Ağaoğlu’nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

PFDK'nın verdiği 2 aylık hak mahrumiyeti cezası üzerine...

Süreç neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. O kadar ağır bir açıklama değildi. Buna benzer açıklamaları başka kulüpler de yapıyor. Orada bir endişe dile getirilmişti.

"Şampiyonluk hesabı yapmak için maçlarımızı kazanmamız gerekiyor"

Taraftarlarımız da sürekli soruyor 'O sene, bu sene mi' diye buna bakacağız. Şampiyonluk hesabı yapmak için maçlarımızı kazanmamız gerekiyor.

Burak ve Onur'un ihtar çekmesi

30 günlük bir ihtar süresi var. Rakamlar da milyon Euro'lar ile ifade ediliyor. İkisinin toplam alacağı 4 milyon Euro civarı bir para. Esteban, Burak ve Onur'un haricinde böyle bir sıkıntımız yok.

"Trabzonspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa gereken yapılacak"

Demokrasinin kılıcı gibi sürekli olarak ellerinde tutuyor bazı oyuncular. Bir oyuncuyu alır da takımın üzerine çıkarırsanız orada zaten sıkıntı başlıyor. Sürpriz olmadı. Trabzonspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa gereken yapılacak.