İŞTE DENİZLİ'NİN SÖZLERİ;

"Öyle bir lig oldu ki 3 puanlı sistemde Trabzonspor zirvedeki dört takımın gerisinde bulunuyor. Bugün belki de 12'inci adam Bursa direkleri oldu. Trabzonspor'da ikinci yarı Sosa ve Castillo kadroya girmek için takımda bir yarış halinde olacaklar. Sosa bu takımın en iyi pas yapan oyuncusu, farklı bir oyuncu. Castillo da öyle. Castillo kanatları  en iyi kullanan oyuncu konumunda şu an"


Denizli: Bundan sonra Trabzonspor zirvede kara gölge gibi takipte

"Trabzonspor son maçlarını kazanırsa önündeki rakiplere karşı kara bir gölge gibi olacak. İçeride ve dışarıda iyi oynadığı zaman, diğer rakipleri için korkulu bir rüya gibi olur. Şimdi Akhisar maçını kazanmış olsalardı daha değişik yerde olabilirlerdi. Trabzonspor takımı diğer rakiplerine karşı sürekliliği olan bir takım. İkiinci yarı daha iyi bir Trabzonspor sahada olacaktır."

Denizli Trabzonspor'daki sorunu açıkladı

"Trabzonspor defansta ve göbekte sorunlar yaşıyor, her hafta hoca değişikliğe gitti ve ilk yarıya baktığımızda geri dörtlü ve ofansif olarak çok hatalar yaptılar. Eğer Trabzonspor öne doğru oynarsa iyi işler yapabilirler. İkinci yarı defans ve göbeğe yapacağı takviyeler ve Karabükspor maçını da kazanmaları halinde onlar da zirvenin en iddialı takımı olacaktır."


Denizli: Bursaspor'a kimse kötü futbol oynuyor diyemez

"Bursaspor Fenerbahçe maçına kadar çok ciddi puanlar kazandı. Çok iyi kadroları var etkili kanat oyuncuları mevcut. Bursaspor iyi bir takım. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını kaybettiler ama  takım kötü futbol oynuyor diye kimse diyemez"

Editör: TE Bilişim