Spor Toto Süper Ligin 20. haftasında Trabzonspor kendi evinde ağırladığı Fenerbahçe’yi 2 - 1’lik skorla mağlup etti. Bordo-mavililerin bu galibiyeti sonrasında özellikle Fenerbahçeli sosyal medya kullanıcılarından bazıları hırslarından ne yazacaklarını bilemediği görüldü.

Bu isimlerin başında ise çalıştığı Hürriyet Gazetesinden kovulan Fanatik Fenerbahçeli isim Ahmet Ercanlar.. Trabzonspor’un hakkında şikayette bulunduğu Ercanlar, dün Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın, Fenerbahçe maçı sonrasında attığı mesajların ekran görüntülerini alarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a komik bir talep iletti.

Ercanlar, Doğan’ın “Bak koçum bak! İşte bu, “Alınteriyle” galibiyet” mesajına o kadar gücendi ki, “Sayın Ali Yıldırım Koç’a açık çağrım, arz ve talebimdir. Sizden bugüne kadar şahsım yahut yakınlarım adına hiç bir şey istemedim. İlk defa rica ederim, şu m.. akaryakıtı Tüpraş’tan kesin. Odun satsın” ifadelerini kulandı. Ciddiye dahi alınmayacak bir isim olan Ercanlar’a ise Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ise çok anlamlı bir yanıt verdi.

Doğan, “Bu twitin kaç kuruş Ahmet” diye yazdı. Doğan’ın bu twitine Trabzonspor taraftarları da esprili bir yanıt verecek, “Abi Odun işine girersen, Ahmet’e kaç istiyorsun” diye yazdı.

Anlama kapasitesi merak konusu olan Ercanlar’ın ise burada ki espriyi kaç günde çözebileceği ise bilinmiyor…