Doğan Erdoğan, Antalya'daki kampın çok verimli geçtiğini belirterek, "Takımın tam kapasiteye ulaşabilmesi, daha iyi olabilmesi için bu kamp önemliydi. Bunu iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

"Sivasspor maçı da bunun için büyük bir adım"
Doğan Erdoğan, lig maratonunda üst sıraları hedeflediklerini belirterek, "Bunun için yeterli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Sivasspor maçı da bunun için büyük bir adım. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Kamp dönüşü içeride güzel bir galibiyet, bizi üst sıralara daha rahat taşır" diye konuştu.

"Türkiye'de deplasmanda oynamak zordur"
Ligde oynadıkları maçlarda sahalarında en çok puan kazanan 3 takımdan biri olmalarına rağmen dış sahada bu performansı gösteremediklerinin hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Açıkçası biz fark hissetmiyoruz. İçeride ya da dışarıda kazanmak için çıkıyoruz ama sahamızın bir büyüsü var demek ki, biz de bu büyüyü iyi kullanıyoruz. Deplasmanda Çaykur Rizespor'a karşı kazanıp kötü gidişatı kırdık ama gerisini getiremedik. Yenilmemek de önemli deplasmanda, Türkiye'de deplasmanda oynamak zordur. Biz en azından deplasmanda kaybetmemeyi başarabiliyoruz" şeklinde konuştu.

"Trabzonspor şampiyon olacak gibi duruyor"
Bu sene ligde Trabzonspor'un şampiyonluk şansının yüksek olduğunu kaydeden Erdoğan, kendilerininse ligi en üst sırada bitirme hedefleri olduğunu vurguladı. Erdoğan, "Trabzonspor takımı ve şehri bu şampiyonluğu zaten hak ediyor, uzun zamandır performanslarıyla, ki ben de oradayken şampiyonluğu son anda kaçırmıştık. Yazık olmuştu. Bu sene Trabzonspor şampiyon olacak gibi duruyor. Biz de Trabzonspor'un bu iyi sezonunda, iyi oyunumuzla en azından onların yakınında yer almak istiyoruz" dedi.

"Milli Takım hayalim var"
Her Türk futbolcu gibi kendisininde A Milli Takım forması giyme hayali olduğunu belirten Erdoğan, "Milli takım havuzunda yer almak için önce oynamalı ve istatistik yapmalıyım. Bütün alt yaş kategorilerinde oynadım. A Milli'nin şu anki oyuncu havuzu, benim bölgemde hem yurt içinde hem yurt dışında çok kaliteli oyunculardan oluşuyor. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Her Türk oyuncunun hedefinde bu vardır. Elimden geldiğini yaptıkça beni görmelerinin şansı artacaktır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şu anki performansının milli takıma yeterli olmadığını söylerken, daha fazla saha içinde kalması gerektiğini ve sahada daha fazla istatistik yapması gerektiğini dile getirdi.

"Gaziantep şehri Avrupa'yı hak ediyor"
Ligde oynayacakları Sivasspor maçının ardından Kasımpaşa ile Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşacaklarına değinen Doğan Erdoğan, hedeflerinin kupayı almak olduğunu söyledi. Erdoğan, Avrupa'ya gidişin en kısa yolunun kupa olduğuna dikkat çekerek, "Bizim hedefimiz kupada sonuna kadar gitmek, çünkü Avrupa'nın en kısa yolu orası. Gaziantep şehri Avrupa'yı hak eden bir şehir. Biz de bunu onlara vermek istiyoruz" dedi.

"Hedefim yurt dışına gitmek"
Hedefinin tekrar yurt dışında forma giymek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Gaziantep'te bulduğum süreyi en iyi şekilde değerlendirmek. Hizmetimi bitirdikten sonra yine yurt dışına gitmek ve A Milli Takım formasını giymek istiyorum. Ligde de hedefimiz en üst sıra neresiyse orayı zorlamak" dedi.

"Telefonumun duvar kağadında Pirlo var"
Oynadığı mevki olarak iki idolü olduğunu aktaran Doğan Erdoğan, "Biri İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Pirlo, diğeri de Zinedine Zidane, o tam benim mevkim değil ama Pirlo hasta olduğum oyuncu. Telefonumun duvar kağıdında bile o var" dedi.