Ligde şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da milli oyuncu Dorukhan Toköz tarihe geçti.

Bordo mavili takımla şampiyonluğa ulaşan milli oyuncu, iki sene üst üste farklı takımla şampiyon olan ikinci oyuncu olarak tarihe geçti.

Bu başarıyı elde eden ilk futbolcu 2001/02 sezonunda Galatasaray, 2002/03 sezonunda Beşiktaş ile şampiyon olan Sergen Yalçın'dı.

Dorukhan Toköz, Antalyaspor ile oynanan şampiyonluk maçında 1 de gol attı.

"HEP BİRLİKTE ŞAMPİYON OLDUK"

Dorukhan Toköz, maç sonunda "Bugün gol attım, Abdülkadir Ömür iki asist yaptı, Uğurcan Çakır penaltı kurtardı. Bu kulüpte tüm çalışanlar bize çok iyi baktı. Allah hepsinden razı olsun. Biz çok iyi arkadaş olduk. Hocalarımız çok iyi, hep birlikte şampiyon olduk." dedi.

"ŞAMPİYONLUK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ"

Dorukhan Toköz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçtan önce ben bizimkilere dedim ki şampiyonluk dünyanın en güzel şeyi ama özellikle bu topraklarda doğmuş, buralı olan arkadaşların fikirlerini sordum, duygularını. 'Abdüş, nasıl hissediyorsun?' dedim, Serkan'a, Uğurcan Trabzonlu sayılır ona, diğer çocuklara. Abdüş, 'Ben hayatımda Şampiyonlar Ligi finali oynayacak olsam bu kadar heyecanlı olmam. Benim hayatımın en güzel günü' dedi." diye konuştu.

Dorukhan, yanlarına gelen Bakasetas'a da sarılarak, "Çok mutluyuz, Bakasetas'ı çok severiz, çok iyi bir insandır." dedi.

Dorukhan, "Çok mutluyuz, gerçekten çok mutluyuz. Allah'a sonsuz şükürler olsun, diyecek başka bir şey yok benim için." ifadelerini de kullandı.

Dorukhan Toköz, "Bugün Allah'a şükürler olsun ki şampiyonluğumuzu ilan ettik. Biz çok zor günlerden geldik. Bundan üç sene önce Almanya'da ikimizin de belki yürüyecek halimiz yoktu, o gün futbola dönmeye çalışıyorduk, bugün buradayız." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim