Çoğunluğunu Trabzonspor altyapısının oluşturduğu Erdoğdu Anadolu Lisesi 2015 yılında Liseler arası Dünya şampiyonu olarak büyük başarı göstermiş uzun süre gündemden düşmemişti.Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin tarih yazan oyuncuları gün geçtikce unutuldu ve gözlerden uzaklaşti.Sizler için tarih yazan oyuncuların son durumlarını derledik.

FURKAN TAŞ!

Şampiyon takımın kaleciliğini yapan Furkan Taş o dönemden sonra zaman zaman Trabzonspor ile idmanlara çıktı ve kamplara katıldı.Gösterdiği performans taraftarlar tarafından beğenilse de genç oyuncu için Trabzonspor A takımının kapısı açılmadı ve 1461 Trabzon'a kiralandı.1461 Trabzon formasıyla istediğini bulamayan genç oyuncu Hekimoğlu Trabzon'a kiralandı ve artık burada mücadele ediyor.Furkan Taş artık Hekimoğlu Trabzon ile 3.lig mücadelesi veriyor. 

MEHMET YEŞİL!

Şampiyon takımın stoperi olan Mehmet Yeşil performansı ile Trabzonspor'un stoper sıkıntısını çözeceğini göstermişti ama beklenilen olmadı.Trabzonspor ile bir kez resmi maça çıkma başarısı gösteren genç oyuncu Trabzonspor U21 takımından İstanbulspor'a transfer oldu ve artık burada mücadele ediyor.

MÜCAHİT ÇAKIR!

Şampiyon kadronun stoperi olan Mücahit Çakır o dönemden sonra gözlerden uzak kaldı ve Arsinspor ile Sakaryaspor formalarını terletti.Mücahit Çakır son olarak Trabzonspor U21 takımından Alibeyköyspor'a transfer oldu ve artık 3.lig mücadelesi veriyor.

ÇAĞLAR EYÜBOĞLU!

Şampiyon kadroda forma giyen Çağlar o dönemden sonra gözlerden en çok uzaklaşan oyuncu oldu ve 1461 Trabzon'un A2 takımı sonrasında hangi takımda forma giydiği bilinmiyor.

TALHA AYDEMİR!

Şampiyonluğun mimarlarından olan Talha Aydemir gösterdiği performans ile Trabzonspor taraftarını umutlandırsa da beklenen olmadı ve genç oyuncu Trabzonspor altyapısından Ofspor'a transfer oldu.Ofspor'da gösterdiği etkili performans ile Düzcespor'un yolunu tuttu.Talha Aydemir artık Düzcespor'un formasını terletiyor ve 3.lig mücadelesi veriyor.

VOLKAN BATMAN!

Şampiyon kadronun en etkili oyuncularından olan Volkan Batman hayallerinden erken uzaklaştı ve Trabzonspor altyapısında forma giymeye devam ettikten sonra Karabükspor altyapısına geçti.Volkan'ın Karabükspor U21 takımı sonrası nerede mücadele ettiği bilinmiyor.

MESUT YAYLI!

Şampiyon kadronun orta sahasında görev alan Mesut Yaylı o dönemden sonra Trabzonspor altyapısında forma giymeye devam etti.Trabzonspor altyapısından Arsinspor'a transfer olan genç oyuncunun hangi takımda mücadele ettiği bilinmiyor.

AHMET EREN!

Şampiyonluğun mimarlarından olan Ahmet Eren o günden sonra şansız sakatlıklar yaşasa da Trabzonspor için umut vermeye devam ediyor.Trabzonspor altyapısında uzun süre forma giydikten sonra 1461 Trabzon'a geçen yetenekli oyuncu burada gösterdiği performans ile her geçen gün Trabzonspor A takımına yükselmenin sinyallerini veriyor.Ahmet Eren'in A takıma yükselmek için gün saydığını söyleyebiliriz.

BERKAN BURAK TURAN!

Şampiyon kadroda yer alan Berkan Burak Turan o dönemden sonra Trabzonspor altyapısında forma giymeye devam etti ve son olarak Eyüpspor'a transfer oldu.Dünya şampiyonluğu yaşayan Berkan Burak artık Eyüpspor formasını terletiyor.

ALİ HAN AYDIN!

Erdoğdu Anadolu Lisesi ile Dünya şampiyonluğu yaşayan Ali Han Aydın o dönemden sonra kısa süreli olarak Kocaelispor'a transfer oldu.Kocaelispor'dan sonra 1461 Trabzon'a geçen Ali Han Aydın İstanbulspor ve Tepecikspor formalarını giydi.Ali Han Aydın son olarak Tepecikspor'un formasını terletiyor.Tepecikspor 4.lig mücadelesi veriyor.

FURKAN ÖDEMİŞ!

Şampiyonluğun mimarlarından olan Furkan Ödemiş o dönemden sonra Trabzonspor altyapısında forma giymeye devam etti ve hep A takıma yükselmenin sinyallerini verdi.Gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Furkan Ödemiş geçtiğimiz aylarla Trabzonspor ile resmi sözleşme imzaladı ve maç deneyimi kazanması için Hekimoğlu Trabzon'a kiralandı.Furkan Ödemiş'in A takıma yükselmek için gün saydığını söyleyebiliriz.

UMUT ŞAFAK!

Şampiyon kadroda yer alan Umut Şafak o dönemden sonra 1461 Trabzon formasını terletti.Genç oyuncunun futbol kariyerini nerede devam ettirdiği bilinmiyor.

MEHMET KAHYAOĞLU!

Şampiyon kadroda yer alan Mehmet Kahyaoğlu o dönemden sonra Trabzonspor altyapısında forma giymeye devam etti ve son olarak Sinopspor'a transfer oldu.

HAMZA İPEKÇİ!

Trabzonspor taraftarının en çok beklentisi olan oyunculardan olan Hamza İpekçi yaşadığı şansız sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenen çıkışı yapamadı ve önce İstanbulspor'a oradan da Adıyamanspor'a transfer oldu.Adıyamanspor ile tekrar yükselip geri dönmek isteyen oyuncuya Trabzonspor taraftarının destekleri halen devam ediyor.

SELİM DERVİŞOĞLU!

Şampiyon kadronun önemli oyuncularından olan Selim Dervişoğlu o dönemden sonra Trabzonspor altyapısında forma giymeye devam etti.Trabzonspor U21 takımından Akçaabat Sebatspor'a transfer olan genç yetenek son olarak Nilüfer Erdemlispor'a geçti.Trabzonspor taraftarının büyük beklentileri olan Selim artık Nilüfer Erdemlispor forması giyiyor.

YUSUF YAZICI!

Şampiyonluğun en önemli isimlerinden olan Yusuf Yazıcı diğer arkadaşlarının arasından sıyrıldı ve A takıma yükselme başarısı gösterdi.O dönemden sonra hep performansının üzerine koyan Yusuf Yazıcı,Trabzonspor A takımında kalıcı oldu ve gösterdiği performans ile transfer listelerinde üst sıralarda yer almayı başardı.Trabzonspor formasını giymeye devam eden Yusuf Yazıcı artık Milli takımın formasını da düzenli olarak giymeye başladı.Dünya kupası şampiyonluğunu en iyi değerlendiren futbolcu için Yusuf Yazıcı'yı söyleyebiliriz.

MAHMUT KABUL!

Trabzonspor altyapısında forma giymeye devam eden oyuncu önce Ofspor'a oradan Hekimoğlu Trabzon'a transfer oldu.Bu takımlar ile beklenilen çıkışı yapamayan genç oyuncu son olarak Sinaspor'un formasını terletiyor.

www.haberts.com

Editör: TE Bilişim