Büyük Trabzonspor taraftarı evet biz bunu başardık yıllar evvelinden bugün yine bir ve beraber olunca iş ehline teslim edilince futbolcular nerde olduklarının bilince vardıkça birbirlerine bu denli kenetlendikçe milyon dolarlara kurulan takımların onları yukarılarda tutmak isteyenlerin oyununu daha çok bozarız.

Yafta vurdular yılar yılı şehir sabırsız diye kimseyi beğenmez diye nice yenildiğimiz beraber kaldığımız ancak güzel oyun hırslı mücadele sonucunda bu taraftar takımıda hocayı da bağrına bastı. Evet biz Abdullah Avcı için bir şansız o da bizim için bir şans güvenmeye devam edelim inanalım sistemli gitmesine müsade edelim saha içinde kafası rahat olursa devamı gelecektir ve bizi günü birlik sonuçlar değil zamana yayılmış sistemle belki de Türk futbolundan alacağımızı beraber tahsil ederiz hem onun hem bizim alacağımız var bu kirli düzenden. Korkuları da bu biliyorlar ki bordo mavi yürekler geldiler mi gitmezler üç beş sene çomak sokarlar demediler mi zamanında İstanbul dışına çıkmasın yeter kuşandılar bayraklarını eski bir resimdeki gibi yanyana bize karşı birlik olmayı , Şimdi sakin kalmalı stres yapmamalı ve galip gelip önümüze maç maç bakmalı belki bu sene olmayabilir sakatlar cezalılar virüs e madur kalanlar anacak enselerine üflediğimiz nefes o korku onlara yeter ilerisi için kulaklarında ayak seslerimizin kalması demek olur ki bu sesi iyi bilirler. Ey İstanbul biz ona buna benzemez biat etmeyiz etseydik emin olun araya iki üç tane bize de şampiyonluk vermişler gözümüzü boyamışlardı. Biz Özkan Sümer in Trabzonspor’uyuz savaşarak kazanacağız her şeyimizi. Önümüzü kesmek için Yaşar Kemal’i göndermişler takımı hocayı camiayı strese sokmayalım inanalım gerginliğe girmeden yolumuza bakalım düzene tekrar çomak sokalım.

İlk yazımızda söylemiştik zaman Trabzonspor’a verme zamanı siz Büyük Trabzonspor taraftarından görüş yorum ve en önemlisi Trabzonsporla ilgili projelerinizi  [email protected] hesabına bekliyorum. Zafer inananlarındır güçlülerin değil...