İstanbulspor Kulübü’nün sahibi olan ve aynı zamanda başkanlığını yürüten Trabzonlu Ecmel Faik Sarıalioğlu, dikkat çeken açıklama yaparak Trabzonsporlu taraftarlara seslendi.

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren İstanbulspor ile Samsunspor arasında yaşanan gerginliğe son verecek açıklama yapan Sarıalioğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ecmel Faik Sarıalioğlu,”Kıymetli ve büyük Trabzonspor taraftarı; Öncelikle İstanbulspor’a ve bizlere verdiğiniz destekten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir İstanbul takımına gönülden destek olduğunuzu görmek ve bilmek, bizim doğru yolda olduğumuzun bir diğer göstergesi ve gurur kaynağımızdır. Geçtiğimiz günlerde ve bu akşam yaşanan pankart olaylarıyla ilgili kıymetli Trabzonspor ve Samsunspor taraftarlarının bilmesini isterim ki; Biz Sayın Yüksel Yıldırım ile görüşüp bugüne kadar yaşanan tüm tatsızlıkları kendi aramızda sonlandırdık. Bu süreçte şahsım olarak yanlış anlaşılmalara sebep olacak tüm olayların karşısında olacağımın, Samsunspor camiası ve  taraftarıyla hiçbir meselemizin bulunmadığının bilinmesini isterim.
Son olarak; bu tarz konuları şehir meselesi haline getirmek bugüne kadar kimseye fayda dağlamamış, aksine şehirlerimizin ilişkilerine zarar vermiştir. Bu sebeple kıymetli Trabzonspor taraftarını sağduyulu olmaya davet ediyor, kulüplerimize başarılar diliyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.