Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Edgar IE, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"HENÜZ HİÇBİR KUPA KAZANMIŞ DEĞİLİZ"

Henüz hiçbir kupa kazanmış değiliz. İyi gidiyoruz ama hiçbir şey bitmiş değil. Rehavete girmeden maçları kazanmak istiyoruz. İki yılık o süreçte maç oynamak kolay değildi. Arkanızda size inanan sizi destekleyen insanlar olduktan sonra işinizi daha iyi yapıyorsunuz. Deplasmanlarda taraftar baskısı daha çok olacak namağlup takımız ve herkes bizi yenmek isteyecektir. Taraftarlarımızın desteğini her yerde çok iyi şekilde hissediyoruz. Özellikle iç saha maçlarında taraftarlarımızın bize olan inancı, desteği çok iyi şekilde gidiyor. Deplasman maçlarında en iyi sonuçları alarak, iç saha maçlarının da tamamını kazanarak hedefe ulaşmak istiyoruz.

İDOL OLARAK PİQUE'Yİ GÖRDÜM

Barcelona'ya transfer olduğumda da Pique'yi kendime idol olarak aldım. Antrenmanlarda onu takip ettim topla nasıl çıktığını, antrenmanlarda neler yaptığını gözlemledim. Dünya üzerinde de bu zamana kadar kendime idol olarak sadece Pique'yi seçtim.

AZ GOL YEMELERİNİ NEYE BAĞLIYOR?

Hocamızla olan iletişimimiz çok iyi. Çok yakın bir iletişimimiz var. Hocalarımızın isteklerini saha içerisinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Vitor ile yaklaşık 1.5 yıldır birlikte oynuyoruz. Diğer takım arkadaşlarımla birlikte bunu gerçekleştiriyoruz. Az gol yememizi buna bağlıyorum ben.