Trabzonsporlu futbolcu Edin Visca sezon öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Visca şunları söyledi;

TRANSFERLER HAKKINDA…

Bazen fazla transfer yapmasak daha iyi. En büyük güç beraber kalmak. Tabiki yeni oyuncular lazım. En önemlisi daha güçlü olmak için beraber kalmak. Futbolda en önemlisi takım ruhu ve ortam. Burada müthiş bir ortam var. Sadece taktik önemli değil beraberlik de önemli.
Sakatlık olmazsa bizim beraberlik ve bizim ortam takım içinde en önemli bir güç olacak bu sezon.

TREZEGUET TRANSFERİ…

Trezeguet Trabzonspor’a transfer oldu. Diğer kanatlar ile beraber, diğer oyuncular, onlar da ne kadar iyi olursa ben de etkileniyorum: Onu tanıyorum iyi karakter iyi oyuncu. Ben de kendi bireysel performansımı artırmak istiyorum. Eren ve Doğucan Kasımpaşa'da iyi oynadılar. Yerli olarak en iyi transferleri yaptık. İnşallah en önemlisi sakatlık olmazsa iyi bir sezon geçireceğiz.
İlk hedef Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Kaliteli bir kadro var. İnşallah bu sene stadyumda Şampiyonlar Ligi müziği çalacak.

Türkçe konuşarak Türkiye'deki taraftara saygı gösteriyorsun. İngilizce de biliyorum. Türk oyuncularda yavaş yavaş İngilizce konuşuyor. 

Şampiyonluk kutlamaları

Dünyadaki kimse böyle kutlama görmedi. Bende heyecanlandım. Bosna'ya gidip herkese tek tek anlattım. Önce Trabzonspor'un tarihini anlattım. “Ben size 1 saat anlatabilirim ama maça gelmezseniz anlamazsınız dedim. Abim ağladı. Ne kadar güzel atmosfer var. Takımlarını çok seviyorlar dedi. Arkadaşlarıma tek tek anlattım. İnşallah Şampiyonlar ligi maçına da geleceksiniz dedim. Trabzon futbol şehri ve ben kendimi daha iyi hazırlamak istiyorum. Dünyada böyle bir kutlama olması ve daha da olmayacak diye düşünüyorum.

Başakşehir'de rahat bir takım. Taraftar da yok baskı da ama. Başakşehir de 4 yıl ilk 3 içinde olduk. Abdullah hoca ile konuştuk. Yeni bir heyecan yeni bir hedef. Trabzon’a geldim evimde gibi oldum. Türkçe biliyorum büyük bir avantaj ama . Yeni bir tarih ve hikaye yazmak istiyorum. İyi hissediyorum. Daha fazla kupa kaldırmak istiyorum."