Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Yöneticisi Abdi Serdar Üstünsalih, "Ekonomik anlamda sağlam adımlar atıyoruz. Stadın isim hakkı için de görüşmelerimiz tüm hızıyla sürüyor" dedi.
 
"FUTBOLCULARA BORÇ  KALMADI"
 
Devre arasındaki transfer dönemi için ekonomik anlamda rahatlamak isteyen Trabzonspor’da yönetim, UEFA Avrupa Ligi’nde elde edilen başarıların ardından gelen maddi kaynağın önemli bir bölümünü futbolcu ödemelerine aktardı. Önemli açıklamalarda bulunan Abdi Serdar Üstünsalih, şunları söyledi:
 
"Futbolcuların kafasının rahat olması bizim önceliğimiz. Bu yüzden futbolcu ödemelerini büyük bir titizlik içerisinde yapıyoruz. Şu anda hiç bir futbolcumuzun bizden alacağı yok. Ekonomik anlamda sağlam adımlar atıyoruz. Çünkü hedefimiz görevi devraldığımızdan çok daha rahat bir ekonomiye kavuşturmak."
 
"TRANSFER BÜTÇESİNDE KISITLAMA YAPMADIK"
 
Kulübün borcunun fazla olduğunu, bu nedenle de zaman zaman bazı sıkıntılar yaşandığını ifade eden Üstünsalih, bu konuda şöyle konuştu:
 
"Borcu planlı bir şekilde bitirmek istiyoruz. Bu konuda en önemli adımı da, yapımı devam eden Akyazı Projesi’nin içerisinde bulunan stadın isim hakkını satarak atmayı planlıyoruz. Buradan gelmesi muhtemel gelir kulübü çok ciddi bir borç yükünün altından kurtaracaktır. Ayrıca devre arasındaki transfer dönemi için ise bir bütçe belirlemedik. Çünkü takımımızın ihtiyacı neyse ona göre takviye yapılacak. Bu konuda hiçbir kısıtlama yapmadık. Taraftarlarımızın bu konuda içi rahat olsun."
Editör: TE Bilişim