Karadeniz ekibinin sezon sonunda prensipte anlaşmaya vardığı Micheal Eneramo, imza için beklemeyi sürdürüyor. Trabzonspor'un "Önce eldeki yabancılardan kurtulmaya çalışıyoruz. Seni kesinlikle takımda görmek istiyoruz" şeklindeki mesajı üzerine diğer kulüplerden gelen teklifleri geri çeviren eski Sivassporlu forvetin, bir hafta içinde sözleşme imzalaması bekleniyor. Eneramo, mukavele yaptıktan sonra direkt olarak takımın Davraz'daki kampına katılacak.

GEKAS TRANSFERİ HAYAL OLDU

Bordo-Mavili taraftarların takımda görmeyi en çok istediği isim olan Theofanis Gekas’ın transferi gündemden kalktı. Akhisar Belediyespor’un 33 yaşındaki forvet için astronomik ücret talep etmesi ve pazarlığa kapalı olması nedeniyle yönetim Gekas’tan tamamen vazgeçti. Artık transfer listesinde forvet adaylarının ilk sırasına Michael Eneramo’nun adı yazıldı. Yönetim, Ünal Karaman’a bu oyuncunun işini bitirmesi için tam yetki verdi. Trabzonspor’a gelmeyi çok isteyen 27 yaşındaki forvet, ülkesindeki tatilinin ardından Türkiye’ye dönecek. Trabzon’un yolunu tutacak. Karaman, Eneramo ve menaceriyle masaya oturup bu transfere son noktayı koymaya çalışacak. 

KRİTİK
 TARİH 12 TEMMUZ

Bordo-Mavililer’in amacı, Eneramo’ya bir an önce formayı giydirmek. Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’nde Videoton karşısında hüsran yaşayan Fırtına, Derry City önünde de aynı hatayı tekrarlamak istemiyor. UEFA’ya 12 Temmuz’u 13 Temmuz’a bağlayan gece saat 01.00’e kadar verilmek zorunda olan kadro listesinde Eneramo’nun isminin de olması için yönetim elinden geleni yapacak. Mustafa Akçay’ın isteği ise Nijeryalı yıldızın mümkün olduğunca erken kampa katılıp, takım arkadaşlarıyla uyum sağlaması.