Görev yaptığı illerde Trabzonspor'a olan sevdasıyla dikkat çeken Murat Zorluoğlu hakkında asılsız söylemler hızla artarken, Zorluoğlu'nun yakından tanıyan ünlü tiyatro oyuncusu Erkan Yüce dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yüce, "Murat Zorluoğlu iyi bir Trabzonsporlu bir kere, “nereden biliyorsunuz bunu diyeceksiniz?” Şimdi ben oğullarıyla görüşüyorum. Sayın valimiz ile de görüşüyoruz. Daha açılış maçında mesela, köydeydik. Oğlu Oğuzhan “gidelim açılışa izleyelim Trabzonspor’umuzu” dedi. Ondan önce ben, Elazığ’a gittiğimde sayın valimiz ile konutunda iftar yemeği yedik. Masada Trabzonspor muhabbeti yapıyorduk. Daha sezon başlamamıştı. “Ne olur bu sezon?, Ne yapacağız bu sezon? Güzel bir şeyler olur mu? Güzel transferler olsa,” mesela imzalı Trabzonspor fotoğrafları vardı evinde. Anlatabiliyor muyum?" Dedi.

Sosyal medyada Murat Zorluoğlu'na haksız karalama kampanyası yapıldığını belirten Erkan Yüce, Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayının çocuklarının da çok iyi Trabzonsporlu olduğu belirten, çocuklarına Trabzonspor sevgisini de babası Murat Zorluoğlu’nun aşıladığını belirtti.

Ayrıca Murat Zorluoğlu'nun Van ve Elazığ'da büyük işlere imza attığını da belirten Erkan Yüce, Trabzon'a da kazanması halinde büyük katkılar sağlayacağını söyledi.