Karagümrük Kaptanı Erkan Zengin, kırmızı-siyahlı kulüple ilgili samimi açıklamalar yaptı. Kendisinin teknik adam olmadığını, futbolcu olduğunu üzerine basarak söyleyen Erkan Zengin, sadece teknik ekibe yardımcı olduğunu vurguladı. Eskişehir’deki protestonun üzücü olduğunu sözlerine ekleyen Erkan Zengin, Karagümrük taraftarı için de, “Bir semt takımının taraftarlarının böyle bir kültürü olması gerçekten inanılmaz” dedi.

AYNI DURUMU TRABZON'DA DA GÖRDÜM
Aynı durumu Trabzonspor taraftarında da gördüğünü ifade eden Erkan Zengin, “Mahalleden geçerken teyzeler ‘Hadi aslanım, hadi oğlum’ diyor. Bu durum Trabzon’da da olmuştu. Taraftarın inanılmaz bir desteği var. Benim çok fazla bir şey söylememe gerek yok. Onlar zaten gereğini her maçta yapıyor” dedi. 

HEP İYİ TARAFTAR ÖNÜNDE OYNADIM
Erkan, " Oynadığım kulüplerin her zaman taraftarları çok iyi oldu. Beşiktaş, Eskişehir, Trabzonspor ve Karagümrük Oynadığım kulüplerde hep iyi bir taraftarın önünde oynadım. Futbolcuyu taraftar oynatır diye düşünüyorum. Bu durum futbolcuyu ekstra koşturuyor" 

HEPSİNİ KENDİM SEÇTİM
Renkli bir kariyeri olduğunu ifade eden Erkan, "Renkli bir kariyerim oldu aslında. Eskişehirspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Milli Takım, şu anda Karagümrük Bunların hepsini ben kendim seçtim" diye konuştu. 

Osmanlıspor maçında sosyal medyada “Teknik Direktör Erkan Zengin kendisini oyundan aldı” söylemleriyle ilgili de konuşan başarılı futbolcu, “Takımın başında hocalarımız var ve onlar neyi görüyorsa ona göre hareket ediliyor. Bir futbolcu sahadan çıkmak istediği zaman bunu zaten söylüyor. Hocalar da bunu görüyor zaten. 2 gol atmıştım ve yorulmuştum. Maçtan önce de sakatlığım vardı ve ayağım ağrıyordu. Hocalar da bunu gördü ve benim oyundan çıkmam gerekti. Ben zaten sahadayken, kenara gelip ‘Şunu oyundan çıkarın’ diyemem ki. Bu biraz saçma olur” dedi.
 

Editör: TE Bilişim