Trabzonspor'da beklenen performansı bir türlü gösteremeyen ve oynadığı kötü futbolla büyük hayal kırıklığı yaşatmaya devam eden Jose Sosa için bordo mavililerin eski futbolcusu Erman Özgür’den çarpıcı bir yorum geldi.

Özgür şöyle konuştu;

Sosa Beşiktaş’taki gibi bir takımda oynamadığı için kendini gösteremedi. Trabzonspor onun performansından memnun olmayabilir ama Sosa da Trabzonspor’un bugünkü oyun yapısından memnun değildir.

 Oyunu önde tutan bir takım olsa Trabzonspor Sosa da kalitesini çok rahat gösterebilirdi. Ben kalitesini ispatlamak zorunda olduğunu düşünmüyorum Sosa’nın.

 Bugün koysanız Galatasaray’da Fenerbahçe’de Beşiktaş’ta oynayabilecek bir futbolcu. Hatta Fenerbahçe Sosa gibi bir 10 numara bulamadığı için Giuliano’yu aldı.

 Trabzonspor’un elindeki çok önemli bir değer. Gittiği zaman Türkiye’de bir takıma gidecek büyük bir ihtimalle ve çok faydalı işler yapacak.

 Trabzonspor önce nasıl oynayacağını seçecek sonra Sosa’dan faydalanıp faydalanmayacağını… Yoksa ne Sosa ile ilgili ne de Trabzonspor ile ilgili birbirlerine uymadılar yakıştırmaları bana göre yanlış.