1999-2013 yılları arasında Trabzonspor forması giyen ve daha sonrasında Akçaabat Sebat forması terleten Erman Özgür’ün verdiği cevap şaşkınlıkla karşıladı.

“Milli Takımın kalesini kim korumalı? Altay mı, Uğurcan mı?” sorusuna cevap veren Erman Özgür,” Milli takımda oynayabilecek kapasitede elleri sıcak çok fazla kaleci var Türkiye Süper Lig’inde ama bu akşam ki performansını gördükten sonra Altay Bayındır’lı bir Milli Takımı izlemeyi daha doğru buluyorum, daha mantıklı buluyorum” şeklinde cevap vermesi tepkiyle karşılandı.

Trabzonspor’da gösterdiği performans ile dünya devlerini peşine takan Uğurcan Çakır taraflı tarafsız yorumcuların bir çoğunun takdirini toplayıp Milli formayı hak ettiği konuşulurken, Erman Özgür’ün Altay Bayındır için PR çalışması yapması Fenerbahçe taraftarını arkasına almayı amaçlayan bir çalışma olarak yorumlandı.

Fakat Erman Özgür ve benzeri çalışma içerisine girenlerin planı Şenol Güneş’ten dönmüş oldu ve Milli takımın kalesini oynanan iki karşılaşmada da Uğurcan koruyarak yaptığı kurtarışlar ile sahada en güzel cevabı vermiş oldu.