Erman Özgür, Trabzonspor'un Göztepe galibiyetini değerlendirdi.

Erman Özgür'ün köşe yazısı şöyle;

"Maç başlangıcında birbirine oyun olarak üstünlük sağlayamayan 2 takım, final pasları ve hücum organizasyonlarında da vasatı aşamadı. Oyun adeta bir başrol oyuncusu arıyordu. Yusuf sahneye çıktı. Kendi başlattığı atakta karşı karşıya kaldı ama gol ikili oyunun diğer kahramanı Rodallega’ya nasip oldu. Trabzonspor’un orta sahasındaki zaafiyetini değerlendiremeyen Göztepe’de ise devre arasında Deniz Kadah hamlesi ile topu önde tutmak amaçlansa da boş alan bulan Trabzonspor yine az da olsa oyuna hakim başladı.

Pozisyon vermediği büyük bölümün sonunda Hosseini, Göztepe’nin imdadına yetişip anlamsız bir penaltı ile oyunu dengeledi. Ancak Trabzonspor çok çabuk tepki verip Abdülkadir Parmak’ın harika golü ile skoru tekrar lehine çevirdi.

90’da ise organize gelişen atakta Göztepeli Kadu, topu kendi kalesine yollayarak farkın açılmasına neden oldu. Sonuç olarak Trabzonspor, maçı kazanarak lige geri döndü.

Gecenin sorusu

Trabzon için hedef ne olmalı? Artık şampiyonluk stresi falan yok. Sadece iyi futbol ve oynadığı oyundan keyif alma çabası bile Trabzonspor’u ilk 5’in içinde tutacaktır.

Maçın starı

Sosa’nın gelişi ile beraber Yusuf ve Abdülkadir’in performansları arttı. Liderlik konusunda Yusuf takımının önde sorumluluk alan oyuncusu olarak da en fazla göze batan isim oldu.

Maçın olayı

Ünal Karaman elinde sağlıklı kim varsa sahaya sürmüştü. Kulübesi neredeyse tam takır ve hamleleri kısıtlıydı. Ancak buna rağmen gecenin kazanan antrenörü olmayı başardı. Kemal Özdeş ise tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.

Kısa mesaj

Genç stoper Hüseyin’in soğukkanlı ve kolay oyundan düşmeyen görüntüsü yine dikkat çekti."

Editör: TE Bilişim