Özgür, Fanatik gazetesinde yazdığı yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Anthony’nin attığı harika gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Bordo-Mavililer ikinci devrede büyük bir şok yaşadı. Kasımpaşa, Perica ve Trezeguet’in golleri ile 2-2’yi yakaladı. Fırtına, Beşiktaş’ın 2 puan kaybettiği haftada büyük bir fırsatı kaçırdı!

Kasımpaşa’nın kaleye gitme konusunda biraz daha iyi gözüktüğü ilk yarım saatte kaleci Uğurcan’ın refleksleri ile ayakta kalan Trabzonspor Anthony’nin bireysel çabasına Hugo Rodallega’nın eşlik ettiği pozisyonda bütün bir yarı sahayı geçerek harika bir bitiriş yaptı. Daha rahat oynamaya başlayan Bordo-Mavililer pozisyon vermeye devam etse de Anthony’nin durmaya niyeti yoktu. Bu kez organizasyonu Kasımpaşa savunması ile yaparak uzatmalarda 2. golü atıp daha ilk yarıdan maçın yıldızı oldu.

Soyunma odasından hamlelerle dönen Kasımpaşa 2. yarıya yine pozisyonlarla başladı. Ancak gol konusundaki beceriksizlik sıradan hale gelmişti. Sonra Hafez öyle bir top kesti ki Perica artık geri çeviremedi ve golü attı. Karadeniz ekibi skordan bağımsız hücum etmesi gerektiğini hatırladı. Fakat Yusuf’un maç boyunca yaptığı top kayıpları ve hücum oyuncularının kötü gününde olması yakaladıkları şansların boşa gitmesine sebep oldu.

Yine de Ünal hocanın oyundan Yusuf’u değil Abdulkadir’i alması enteresan bir karardı. Risk alarak çok adamla gelen Kasımpaşa hataya zorladığı rakibine karşı penaltı ile golü bulup geri dönmeyi başarırken özellikle 2. yarıdaki oyunuyla puanı hak etti. Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etmesinin ardından ligdeki hedefini ilk 3 olarak belirleyen Karadeniz temsilcisi, Beşiktaş’ın 2 puan kaybettiği haftada büyük bir fırsatı kaçırdı.


Beraberlik kime yaradı?

Trabzonspor maç boyunca iyi oynamadı. Ancak 2-0’ı yakaladıktan sonra oynadığı mahkum futbol kaybedeni Trabzon yaptı. Mağlubiyet serisini bitiren Kasımpaşa için ise bu skor kazanç.

Maçın starı

Anthony hiçbir arkadaşı performans olarak kendisine eşlik etmemesine rağmen takımının özellikle pozisyona girme konusunda sıkıntılar yaşadığı 45 dakikada ürettiği ataklar ve attığı gollerle maçın yıldızı oldu.

Maçın olayı

Mustafa Denizli’nin kariyerinde bu kadar sert bir düşüş var mı bilemiyorum. Ancak Kasımpaşa sezonun ilk yarısındaki maçlarda bu futbolu oynadığı karşılaşmalarda Diagne ve Edouk bu takımdayken rahat kazanıyordu.

Kısa mesaj

Mustafa Denizli hocanın geçirdiği rahatsızlık hepimizi korkuttu. Hocaya geçmiş olsun."

Editör: TE Bilişim