Erman Toroğlu’nun söylediklerinden derlenenler şu şekilde:

Gomis’i Fatih Terim mi, yönetim mi yolladı? Fenerbahçe sezon başı golcü aldı, şimdi nerede? Öyle golcü alacaksan alma, parayı çöpe atma. Mesela Demba Ba’ya bekle bekle dediler gitti. Neden almadı Galatasaray?

Golcü oyuncuysa, kendi takımında oynar. Beşiktaş duruşu vardı, duruş falan gitti, Burak Yılmaz’ı aldılar. Hala verimli değil. Ne zaman faydalanacaksın? Belki Galatasaray yönetimi oyuncu satışından gelen paralarla telefon faturalarını ödemişlerdir. Eren’i satamıyorsan oynatacaksın, mecbursun.

Başakşehir bu işi alır götürürse, başka yönde gideceksin. Ona göre topçuyla işi götüreceksin. Yasin’in bugün oynamaması enteresan. Göztepe’de kendini bulmuştu ama görünüşe göre bulamamış.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ı gönderdiler ve Trabzon takım oldu. Hani Beşiktaşlı duruşu vardı. Fakat Burak Yılmaz geldi. Nerede duruş?  Şenol Güneş, Beşiktaşlı değil ki... Şenol Güneş, Trabzonsporlu!

"Bu VAR'da Fırat Aydınus ile Cüneyt Çakır'ı gördükten sonra midem bulanıyor. Linnes'in pozisyonunda neden VAR'a gidilmedi? 

Geçen haftaki olay çok net puanlamaya etki etti. (Fırat Aydınus) Cüneyt Çakır'ın da bugün kararları normal değil! Bir sakatlık var. Arkadaşlar ödülün olduğu yerde ceza olmalı!

Hakemlere ceza verilmeli. Alttan gelen genç hakemlere şans verilmeli. Bu kaşarlardan artık sıkıldık!” 

Editör: TE Bilişim