Trabzonspor dün akşam Galatasaray’ı Medical Park Arena’da, 2-0’lık net bir skorla mağlup ederken ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, bordo-mavililerle ilgili Aspor’da canlı yayında yorumlarda bulundu.

Toroğlu, “ Stat çok güzel, seyirci çok güzel. Bu stat 41 bin kişi.. Resmi adet biraz az. Bu yönetim Trabzon için son şans. Takriben 8 ay önceydi. Sadri Şener’i gördüm. O da aynı şeyi söylüyor. Bu yönetim son şans. Bu yönetim yapamazsa Trabzon çok kötüye gider diye söyledi” dedi. 

Trabzonspor’a taraftarın da sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Toroğlu, “Geçiş dönemi olacak. Taraftarın da sahip çıkması lazım. Trabzon’da ekonomi çok aman aman değil ama dışarda çok Trabzonlu var. “Bize her yer Trabzon” diyorlar ya o konuda haklılar. Ben yurt dışına çıktığımda Fener, Galatasaray, Beşiktaş dahil en fazla seyirci Trabzon seyircisi. İnanılmaz fazladır. Onun için şimdi bakıyorum sağından solundan bakıyorum maça. Ersun’un sahada ki verdiği görüntü başladı. Atılana kadar bir oyuncu eksilene kadar onu gördüm. Rakibin her toplu adamına en az 2 hatta 3 kişi gidiyor. Bir anda sarıyorlar. Ahtapotun ayağı gibi. Bu şu sarıyorlar topu kontrolsüz çıkarttırıyorlar” diye konuştu. 

Yusuf Yazıcı için de konuşan Toroğlu, “Bu çocuk kim gitti de bu çocuk çıktı. Ben Mehmet Ekici’yi seyrediyorum et mi tavuk mu balık mı olduğuna karar vermedim. Göreceksiniz Mehmet Ekici gittiği takımda da bir şey yapamayacak. Niye biliyor musunuz? Bir işe ananı babanı amcanı sokarsan bir yere varamazsın. Aileni sokmayacaksın. Aileni spor alemine karıştırmayacaksın. Hissiyat vardır. Sen ayrı konuşacaksın, baban ayrı konuşacak. Yapmayacaksınız. Söz vermek başka bir şeye benzemez. Söz veriyorsun tamam abi diyeceksin. Eksik alacaksın. Ama ben bileceğim ki bu adam düzgün adam...” ifadelerini kullandı.