Hakem hatalarını dile getiren Toroğlu, "Organize işler oluyor arkadaş. Bu akşamdan sonra organize işler oluyor. Çok net söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Hakemlere sert tepki gösteren Toroğlu, "Zekeriya Alp'e sesleniyorum, Oğuz Sarvan ve Ünsal Çimen'e güvenme." ifadelerini kullandı.

Jerome'un Sosa'ya yaptığı hareketi yorumlayan Toroğlu, "Sosa'nın sağ bileğine basılıyor. Ey Fırat Aydınus bana bunu bir anlatsana. Net kırmızı." ifadelerini kullandı.

FLAŞ İDDİA

Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftasında sahasında ağırladığı Göztepe’ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da maçın hakemi Fırat Aydınus’a büyük tepki var.

Spor Yorumcusu Erman Toroğlu’da, bu tepkiyi destekleyerek flaş bir iddia ortaya attı ve “”Organize işler var” dedi.

Toroğlu “Kırmızı kart için çağırdı oyuncuyu, VAR baktı kırmızı kart ama VAR’a giderse bir tane çizik alacak Fırat. Penaltıda devam etti. VAR’a gitse ikinci çiziği alacak Fırat Aydınız. Size sesleniyorum Oğuz Sarvan, Ünsal Çimen doğru mu bu? Kulüpler birliğinde böyle demişler. Ben bazı yerleri engellerim ama burayı engelleyemezsin. Organize işler oluyor. Bu akşamdan sonra organize işler oluyor. Çok net söylüyorum. Bu işin içinde MHK’den Federasyon’dan ada adamlar vardır” ifadelerini kullandı.

Eskiden olsa bazı şeyler yapılıyordu diyen Toroğlu “ Şimdi göstere göstere yapıyorlar. İki tane hakemin işine son verdiniz. Bu tip hakemleri tutmayın. Bu Fıratı mıratı turma, Bu Korayları tutma. Fazla da Oğuz Sarvan, Ünsal Çimen’ uyma. Tayinlere dikkat et. Seni kayığa bindirirler Zekeriya Alp! Bu hakemlerle devam ederseniz işiniz son. İki kişi daha gidecekti durdurdunuz UEFA’ya ayıp olmasın diye. UEFA’ya karşı değil ama bize karşı ayıp oluyor.

Editör: TE Bilişim