Trabzonspor, Katar'da yarın akşam hazırlık maçına çıkacak.

GÜZEL ATMOSFER OLACAK

Uğur Demirok, ''Milli arayı Katar’a gelerek hazırlık maçı yaparak değerlendireceğiz. Dostluğu pekliştireceğiz. Güzel bir atmosfer olacak. Hava sıcak olsa da üstesinden geleceğiz’’ dedi.

KATAR FUTBOLA BÜYÜK YATIRIM YAPIYOR

Ersun Yanal, ‘’İki dost ülkenin buluşması şeklinde gerçekleşecek. İki ülkenin güzide kulübü dostluk maçına çıkacak. Katar futbola büyük yatırım yapıyor. Bizim içni anlamı büyük. Göğüs reklamımız QNB. Beinsports yayıncı kuruluşu da Katarlılar. İki dost ülkenin bir maçı olacak. Katar’daki bu organizasyonu ciddiye alıyoruz. Kış organizasyonlarını çok önemsiyoruz’’ diye konuştu.

OYNAMAYANLAR ŞANS BULACAK

Yanal, ‘’Türkiye ile Katar’ın bu dostluğu futbolda da pekişecek. İlişkilerin gelişmesi açısından da fırsat olarak görüyoruz. Milli takımdaki oyuncu sayımız fazla. Takımımızda yer alan ve alamayan oyuncularımız da bu maçta şans bulacaklar. İyi bir hazırlık maçı olarak geçeceğini düşünüyoruz. Takım olma yolunda önemli bir akşam bizi bekliyor’’ dedi.

MİLLİ TAKIM İÇİN KONUŞTU

Yanal, şöyle devam etti: ‘’Milli takımda alınan sonucu şuandaki kadroda bulunan oyunculara yüklemek onları eleştirmek sonucun önüne atmak büyük haksızlık. Bu sadece oyunculara bağlanacak bir şey değil. Burada en büyük kadroda bulunan oyunculara yaparak yanlış bir yol çiziliyor. Orta yolu bulmak konuşmak gerekiyor. Bu çocukları yerden yere vurmak doğru bir tespit değil. Çuvaldızı batıracak kişiyi doğru seçmek lazım''

BURAK'IN SON DURUMU NE?

Yanal, ‘’Burak geldiğiden beri sakat oynuyor. Kendisi Milli takım için fazlasıyla fedakarlık yaptı. Gittiği hafta yani Beşiktaş maçı haftası antrenmana katılamadı. Sonrasında maça çıktı. Milli takımda da antrenmanlara katılamadan maça çıktı. Kendisini riske atan bir durumdu. İzin aldı ve şuan Trabzon’da. Tedavisine başlandı’' dedi.

UĞUR, MİLLİ TAKIMI DEĞERLENDİRDİ

Uğur, ‘’Başarısızlık olduğunda birçok şey üzücü oluyor. En çok etkilenenlerden biri futbolcudur. Biz de çok üzülüyoruz. Bu böyle bilinmeli. Dışarısı da içerisi de üzülüyor. Futbolcu grubu profesyonel olmak zorunda. Bunu biliyoruz. Sosyal medya etkili olamay başladı. Saçma sapan şeyler yazılıyor. Herpimizde telefon var. Orada gözüktüğü gibi değil. Bu üzücü. Belli bir yaşa gelmiş oyuncular yeniden iyi performans sergilediğinde milli takıma gidebilir. Karma olduğu zaman da iyi olur. Sıfırdan jenerasyon olmamalı’' şeklinde konuştu.