Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan öğrencileri sevindirmeye devam ediyor. Daha önce Diyarbakır Bağacık köyü okulu, İstanbul İshaklı köyü okulu öğrencilerine Trabzonspor forması hediye eden Doğan, şimdi de Trabzon Akçaabat Salacık köyü okulundaki 101 çocuğa forma yolladı.

Dünya'da yaşanan Kovid - 19 virüsü sebebi ile evlerinde kalan çocuklara bir nebze olsun mutluluk verebilmek adına ve kulüplerin yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı böyle bir projeye girişen Ertuğrul Doğan gönüllerde taht kurdu. Bu proje ile Trabzonspor ‘a da ciddi bir gelir sağlayan Ertuğrul Doğan takdir topluyor.

Akçaabat Salacık Ortaokulu müdürü İbrahim Kalyoncu, “okulumuz öğrencilerine forma hediye yollayan Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan'a sonsuz teşekkür ederim.”Dedi.

Kalyoncı, ”çocuklarımızı bu zor zamanda mutlu etmek kadar güzel birşey olabilir mi? Çocuklarımızın adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan, “çocukların gözlerindeki o mutluluğu gördükçe proje büyümeye devam ediyor. Bizim tek amacımız gelecek neslimizin Trabzonspor sevgisinin katlanarak artmasıdır. İnşallah önümüzde çok daha güzel çalışmalar olacak Trabzonspor camiası en güzeline layıktır” dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Editör: TE Bilişim