Trabzonspor'un olağan kongresi az sayıda katılımla gerçekleşirken, 8 aylık sürede Trabzonspor'da başarılı şekilde başkan yardımcılığı görevi yürüten ve elini taşın altına koyan Ertuğrul Doğan yeniden yöneticiliğe aday oldu.

Ertuğrul Doğan,"Aday olmaması, gelen kişi sayısında bayağı bir düşüklük yaşattı. Şuana kadar ortam gerçekten güzel. Yavaş yavaş kongre üyeleri de gelmeye başladılar. İnşallah ilerleyen saatlerde sayı daha da artacak ve güzel bir kongre tamamlayacağız." dedi.

Ertuğrul Doğan yönetimde az sayıda olan değişikliklerle alakalı sorulan soruya,"Yeni bir görev dağılımı var, bir bayrak yarışı gibi düşünelim. Gelen arkadaşlarımız da en iyisini yapmaya çalışacaktır." şeklinde yorum yaptı.

Kayserispor galibiyeti sonrasını da yorumlayan Doğan,"Fenerbahçe maçından sonra galibiyet gerçekten çok önemliydi. Umarım Konya maçında devamı gelecek. Bir seri yakalamamız lazım. Yukarıyla olan puan farkını azaltmamız lazım. Trabzonspor’un yakıştığı yere gelmesi lazım. İnşallah haftaya Konya’yla beraber seriyi devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Doğan Trabzonspor'da ilk defa kadın yönetici olarak görev yapacak olan Eda Lermi Zorer hakkında gelen soruya şu şekilde cevap verdi;

"Kendisine biz de hoş geldin diyoruz. Umarım bundan sonra bütün yönetimlerde kadın yöneticilerin olması gerektiğini düşünüyorum. "

Editör: TE Bilişim