Maçın ardından konuşan Erzurumspor’da Kayacan,  “Bugün sahada basmadık yer bırakmayan Erzurumspor vardı. Gayet iyi mücadele ettik. Kaçırdığımız pozisyonların bir iki tanesini değerlendirseydik farklı konuşabilirdik. Doğru yoldayız. Önümüzdeki haftalarda bunları değerlendireceğiz. mücadele mükemmel her şey var. Sadece gol eksikti” dedi. 

Erzurumspor’da Kaan ise, “Bugün tek eksik herkesin gördüğü gibi goldü. Verilmeyen bir golümüz var. Bilmiyorum faul mü değil mi? Bakacağız ona. Bugün üstün oynadığımızı düşünüyorum. Futbol oynayan, keyif alan Erzurumspor vardı. Saha çok ağırdı. Saha içinde keyif aldık. Kazanmak istiyorduk. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Böyle mağlubiyet gerçekten üzüyor. Biz mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi. 

Trabzonspor’un kendi oynadığı bölgeden atak yapmasına ise Kaan, “Trabzon genelde kanatları kullanan bir oyun yapısı var. Özellikle Pereira ve Abdülkadir.. Yıllardır bu ikilinin ilişkisini herkes biliyor. Yıllardır beraber oynuyorlar. Ekuban, Nwakaeme. Hücüm yönü Türkiye’nin en kuvvetli. Değişmeyen ön tarafı var. Sörloth bir tek.  Zorlanıyorsunuz. oynadığınız takım Trabzonspor. Türkiye’nin büyük camialarından biri. Golün dışında hiç pozisyon vermedik. Bende iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim