Esenler Dörtyol meydanında düzenlenen şölene binlerce Trabzonspor taraftarı katılırken Karadeniz’in güçlü seslerinden Koliva ve Onur Atmaca gelenleri coşturdu. Ayrıca gelen vatandaşlar arasında seçilen altı kişi karalahana yeme yarışmasında 61. Saniye’de lahanaları ilk bitirene Trabzonspor forması hediye edildi.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, "Bugün Trabzon günü karalahana ve mısır festivali aynı zamanda Trabzon'umuzun kuruluşunun 104. Yıl dönümü ve şampiyonluk kutlamasını yapmış oluyoruz. Bugün Anadolu'nun her bir lezzetini tattırmak istiyoruz. Bugün tattıracağımız lezzet lahana ve mısır. Esenlerli kardeşlerimizle Türkiye'nin her bir noktasındaki kardeşlerimizle burada buluşuyoruz. Anadolu'nun lezzetlerini ve bereketini yaşıyoruz" diye konuştu.

Ayrıca Göksu’ya Trabzonspor forması hediye edilince duygulandı ve Trabzonspor benim çocukluk sevdam diyerek herkese teşekkür etti.

Esenler Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ise ‘’Biz Trabzonlular bu ülkenin çimentosuyuz bizim için vatan en önde gelir sonrasında ise Trabzonspor’dur diyerek şampiyonluğumuz tüm sevdalılarına kutlu olsun’’ dedi.
 

Editör: TE Bilişim