Geçen sezon Başkent ekibinin formasını kiralık olarak giyen stoper, “Her maç zor ve aynı motivasyonu gerektiriyor. Ancak iç sahada kaybetmeye tahammülümüz yok” değerlendirmesini yaptı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak gittiği Osmanlıspor’da çok iyi bir performans ortaya koyan ve kendisini Trabzonspor’a getiren isim olan Ersun Yanal’ın dönmesiyle tekrar Bordo-Mavili formaya kavuşan Uğur Demirok, 3. hafta sınavını değerlendirdi. 

‘Düdük çalınca duygusallık biter’

1 sezon oynadığı Başkent ekibine karşı mücadele edecek olmanın farklı duyguları da beraberinde getireceğini anlatan Uğur Demirok, “Elbette zor bir maç olacak. Osmanlıspor bana çok şeyler kattı, bunu inkar edemem. Orada Mustafa hoca ve arkadaşlarımızla birlikte önemli işler yaptık. Ancak hep söylediğim gibi benim kulübüm Trabzonspor. Buraya geri dönmüş olmak ve oynamak gerçekten de paha biçilemez bir duygu. Bu nedenle mutluyum ama rekabeti de düşünecek olursak asla formayı garanti kabul etmiyorum. Tabii ki işin duygusal yanı var, eski hocalarımla, dostlarımla karşılaşacağız. Fakat düdük çaldıktan sonra artık olay değişir. Tıpkı arkadaşlarım gibi ben de takımımın kazanması için elimden geleni yapacağım. Özellikle bu sezon, 50. yılımızda iç sahada kaybetme lüksümüz olmadığını düşünüyoruz. Şu an cezamız devam ediyor ve seyircimizden uzağız ama hasretin bitmesine de az kaldı” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim