Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor forması giyen Ceyhun Gülselam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takımdan ayrıldığını duyurdu.

Sonsuz teşekkürler

33 yaşındaki oyuncu, "3 yıl önce bana hem kapılarını hem de gönüllerini açan, kulüpte olduğum her günü bana özel hissettiren, bana bir futbolcusu gibi değil, bu ailenin bir ferdiymiş gibi davranan Aytemiz Alanyaspor camiasına sonsuz teşekkür ediyorum. Buradan futbolcu kimliğimle ayrılıyorum ama gönlümü ve tüm iyi dileklerimi burada bırakıyorum.

Bana ilk günden beri desteklerini hiç esirgemeyen taraftarlarımıza, gece gündüz demeden emek veren kulüp çalışanlarına, aralarında bulunduğum için çok mutlu olduğum takım arkadaşlarıma, bana güvenen ve tecrübeme tecrübe katan teknik direktörlerimize, hep yanımızda olan yönetim kurulumuza, bir başkan gibi değil, bir ağabey gibi davranan başkanımız Sn. Hasan Çavuşoğlu'na, her zaman yanımızda olan bakanımızın Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na ayrı ayrı özel teşekkürü bir borç bilirim.

Ayrılıklar sevdaha dahil derler, yollar ayrılsa da gönüller bir. Sevgilerle Ceyhun Gülselam" ifadelerini kullandı.

Alanyaspor kariyeri

2018 yılından beri Alanyaspor forması giyen Ceyhun Gülselam, çıktığı 93 maçta, 5 gol ve 9 asist kaydetti.

Oynadığı takımlar

33 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyerinde Trabzonspor, Galatasaray, Karabükspor, Unterhaching, Hannover 96, Kayserispor ve Ankaraspor takımlarının da formasını giymişti. 

Editör: TE Bilişim