Trabzonspor'u Eskişehir'de yalnız bırakmayan taraftarlardan biri de Ferhat Doğru idi.

Pazar tatilini Trabzonspor'a ayıran ve İstanbul'dan özel aracı ile Eskişehir'e maça giden Doğru, şehir magandalarının saldırısına maruz kaldı.

Ferhat Doğru saldırı anını HaberTS.com'a anlatırken ortaya şok eden detaylar çıktı. 

Doğru, "İstanbul'dan Trabzonspor'umuzun maçını izlemek için gittiğim Eskişehir'de, aracımın önünü kestiler.
 Ben ilk olarak saldıracaklarını düşünmedim ve camı açtım. Konuşmadan direk olarak yumruk attılar. Aracın önündeki atkıyı aldılar. Bununla da yetinmeyerek üstümden formamı zorla almaya çalıştılar. Ben olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığımda aracın önünde duran kişiler de vardı. Onlara zarar vermemek için hareket etmedim. Bir yandan yumruk atarken bir yandan da üzerimde bulunan formayı almaya çalışıyorlardı. Ben direnince formayı yırtarak aldılar." Şeklinde konuştu.

Ferhat Doğru, şehir magandaları bu skandal olayı gerçekleştirirken, bölgede bulunan polis memurlarının olaya müdahele etmediğini de doğruladı.

Şehir magandalarının sosyal medya üzerinden tespit edilmesine rağmen, emniyetin şuana kadar işlem başlatmaması da Trabzonsporlu taraftarların tepkisine neden oldu.

Bazı Eşkişehirsporlu taraftarlar aileleri ile maça gelen Trabzonspor taraftarlarına da saldırdı. Taraftar grupları yapılan saldırıları kınarken, Trabzonspor kulübü de saldırıların takipçisi olacağını açıkladı.

HaberTS.com / Ali Çil