Trabzonspor'un Adana Demirspor'a elendiği kupa mücadelesinde bordo mavili takımın taraftarını tek mutlu eden gelişme, genç Faruk Can Genç'in ortaya koyduğu performans oldu.

Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk karşılaşmada büyük beğeni toplayan 20 yaşındaki Faruk Can Genç'in takımına olan aidiyet duygusu ile alakalı paylaşım dikkat çekti.

Trabzonspor'un gençleri ile yakından ilgilenen Altyapının İdari Menajeri Sertaç Hellaç, Faruk Can Genç ile alakalı olarak, "seninle durur duyuyorum" başlıklı paylaşımda bulundu.

Hellaç, Faruk Can Genç'in Beşiktaş deplasmanında gösterdiği büyük fedakarlığı şu ifadelerle açıkladı;

"Geçtiğimiz yıl bugün, Beşiktaş deplasmanındayız. Kadromuz sayısal olarak eksik. Maç, son derece kötü bir zeminde oynanacak. Sonuçtan öte, en büyük korkumuz sakatlık. Korktuğumuz başımıza da geldi; henüz 3. dakikada Faruk Can Genç zeminin azizliğine uğrayıp yere yığıldı.

Kalktı, iyiyim dedi. Meğer değilmiş...

Böylesine bir maçta zaten eksik olan takımı yalnız bırakmamak adına acısını sineye çekip kora kor mücadeleye devam etti.

Tâ ki 90. dakikaya kadar...

Faruk bir kez daha kendini yere bıraktı ve artık oyuna devam edemeyeceğini söyledi.

Oyuncu değişikliği yaptık. Masör yardımıyla ancak kenara gelebilen Faruk Can Genç ağlaya ağlaya, "Buraya kadar dayanabildim abi" dedi.

O gün, "seninle gurur duyuyorum" dedim.

Bugün seni A takım formasıyla ilk 11'de mücadele ederken gördüğümde yine aynısını söylüyorum:

"Seninle gurur duyuyorum"