Lige 3'te3 yaparak başlayan Trabzonspor bu hafta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Maç öncesinde devam eden milli ara bordo mavililerde sakatların takıma dönmesi için ilaç olurken rakip Galatasaray'da ise durum biraz daha farklı.

Sarı kırmızılarda 12 futbolcunun milli takımlarda olması bu futbolcuların takıma yorgun dönecekleri endişesi yaratıyor. Özellikle de formsuz Muslera'nın, Uruguay formasıyla yine hatalı bir gol yemesi ve maç içinde de kritik hatalar yapması, kaleyle ilgili sıkıntıyı yeniden gündeme getirdi. Yedek kaleci Fatih de hazırlık maçında yediği gollerle bu göreve hazır olmadığını gösterdi.

Muslera dışında Yedlin, Luyindama, Nelsson, Alpaslan, Taylan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Barış Alper Yılmaz, Muhammed ve Halil de birkaç gün içinde Milli takımlardan dönecek.

Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak lig maçında Fatih hocanın rotasyona gitmeyi planladığı, ancak son kararı tüm takım toplandıktan sonra vereceği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'da ise A takım kadrosunda yer alan Uğurcan Çakır, Siopis, Cornelius, Bakasetas ve Hamsik dışında milli takımlara giden futbolcu bulunmuyor.

Editör: TE Bilişim