Hasan Üçüncü, “Finale kaldığımız için mutluyum”

Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Üçüncü, “Zevkli bir maçtı. Dersimize iyi çalıştık. Rakibin oyun bağlantısını çözüp kendi oyunumuzu uygulayınca güzel bir galibiyet aldık. Fenerbahçe’yi yenerek finale kaldığımız için mutluyuz. Artık Galatasaray ile 13 Temmuz'da oynayacağımız final maçını bekliyoruz" dedi.

Final maçının tamamen farklı bir havada oynanacağını da ifade eden Üçüncü, şunları söyledi: “Şimdi takımımı bu maça konsantre etmeye çalışacağım. Buraya kadar geldik, bundan sonra da yolumuza devam edip finalde şampiyon olmak ve kupayı Trabzon’a getirmek istiyoruz.”

Hakan Yeşil, “Finaldeyiz, mutluyuz”

Trabzonspor U19 takımı kaptanı Hakan Yeşil ise Fenerbahçe maçını kazanarak finale yükseldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Fenerbahçe karşısında iyi bir oyunla galip geldiklerini belirten Hakan, şöyle konuştu: "İyi bir futbol ortaya koyduk ve pozisyonlar yakaladık. Her iki takım adına da iyi bir mücadele oldu. Biz birlik olduğumuzda kendi adımıza her şeyin iyi gideceğini biliyorduk. Maçtan önce de bunu konuştuk. Takım arkadaşlarımın ayaklarına, yüreklerine sağlık, çok iyi mücadele ettiler. Bu galibiyet taraftarlarımıza ve bize güvenenlere armağan olsun. Finalde de galip gelerek Trabzon’a kupa ile dönmek istiyoruz.”

Editör: TE Bilişim