Muharrem Usta, HaberTS.com için bu akşam oynanacak maçı yorumladı. Dikkat çeken açıklamalar yapan Usta, maç öncesinde şehrin havasını da çok beğendi.

MAÇIN BAHANESİ OLMAMALI

Muharrem Usta, "Transferde şampiyon olan Trabzonspor’un bu maçta artık Fenerbahçe’yi yenmesi lazım. Fenerbahçe’yi sahada da üstünlük sağlayarak yendiğimiz zaman, elimizden alınan şampiyonluğun önemi daha güzel ortaya çıkacaktır. Sportif anlamda da artık daha güzel işlerin altına imza atmamız lazım. Sahada alınacak başarı şike mücadelesi veren taraftarımız için de çok önemli. Büyük Trabzonspor, haksızlıklara rağmen sahada Fenerbahçe’yi yenen Trabzonspor’dur." dedi.

ŞEHİR MAÇA HAZIR 

Usta, "Şehirde gezip gördüğüm kadarıyla taraftarımızın da maça bu şekilde motive olduğunu görüyorum. Trabzonspor taraftarının geçen sezon Fenerbahçe maçında düşürüldüğü tuzağa bu sezon düşmeyeceğini düşünüyorum. Tarihi rekora imza atılarak yapılan transferler sonrasında Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısında eze eze bir futbol oynayacağını ve taraftarına hak ettiği mutluluğu yaşatacağına inanıyorum. Trabzonspor taraftarı futbolu seyretmekten çok yaşıyor. Bu nedenle Fenerbahçe karşısında oynanacak futbol da alınan sonuç kadar önemli olacaktır. Şampiyonluk için taraftarın önemli büyüktür ve sezon başında heyecanının kırılmaması şart." şeklinde konuşarak maç saatini heyecanla bekmeye başladı.

HaberTS.com / Ali Çil
Editör: TE Bilişim