Bordo-mavililer uzun süredir Fenerbahçe galibiyeti göremiyor. Teknik direktör Ünal Karaman ve öğrencileri 3 puan için kenetlendi. Trabzonspor, Kanarya'yı en son 23 Ağustos 2010'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3-2'lik skorla yenmişti. O tarihten bu yana oynanan 17 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası'nda Karadeniz ekibinin yüzü gülmedi. Ünal Karaman, bu zinciri kırmak için kolları sıvadı. Dersine çok çalıştı. 3 puan için tüm planlarını hazırladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Fenerbahçe'nin şifrelerini öğrencilerine şöyle aktardı: "Sahada sürekli hareketli olun. Hücumu ve savunmayı birlikte yapın. Herkes maç boyunca konsantre olsun. Birbirinize destek olun. Hata yapan arkadaşınızın açığını kapatın. Erken gol çok önemli. Top bizde kalmalı. Ancak savunmadan çıkarken riske girmek yok. Rakibin şok presine karşı dikkatli olun. Sosa ve Pereira pasları ile Hugo Rodallega'yı beslemeli.

KARAMAN VARDI

Trabzonspor, 2010 yılında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiğinde takımın teknik direktörlüğünü Şenol Güneş yapıyordu. Yardımcısı ise şu anda bordo-mavilileri çalıştıran Ünal Karaman'dı. Deneyimli isim, teknik direktör olarak da Fenerbahçe galibiyeti görmek istiyor.

YÖNETiM UYARDI

Karadeniz ekibinin yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesi taraftarlarına çeşitli konularda uyardı.

Meşale yakmayın.
Konfeti ve yabancı madde atmayın.
Kötü tezahüratta bulunmayın.
Merdiven boşluklarına oturmayın.
Maça erken saatte, toplu taşıma ile gelin..

Editör: TE Bilişim