Bu ekiplerden biri de şampiyonluğa hayli yakın olan Karadeniz ekibi Trabzonspor. Bordo-mavili ekip için daha önce Fenerbahçe'nin de gündeminde olan flaş bir isim ortaya atıldı. İşte detaylar...

Süper Lig'de sezon sonuna yaklaşılırken en yakın rakibine 15 puan fark atan Karadeniz ekibi Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adayı konumunda.

Yeni sezon için çalışmalarını hızlandıran kulüpler için gerek yurtiçi gerekse yurtdışından birçok transfer iddiası ortaya atılırken, bu kez İtalyan basınından lider Trabzonspor için çok konuşulacak bir isim yazıldı.

Bu sezon şampiyonluğa bir adım uzakta olan bordo-mavililer için İtalya'dan daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelen ve Sarı-Lacivertliler'in hayli yol katettiği ancak mutlu sona ulaşamadığı Yunan sol bek Charalampos Lykogiannis yazıldı.

Haberde Yunan ekiplerinden AEK ve Paok'un da ilgilendiği bildiren isim için Trabzonspor'un devrede olduğu ve oyuncuyu takibe aldığı belirtildi.

Ligin ilk yarısının sonunda sol bek mevki için Union Berlin forması giyen Tymoteusz Puchacz'ı kiralık olarak renklerine bağlayan Trabzonspor'un sezon sonunda bu sorunu kökten halletmek istediği öğrenildi.

6 kez Yunan Milli Takımı forması giyen Lykogiannis kariyerine Olympiakos'ta başlamış, 22 Ocak 2018'de 2 milyon Euro bedelle Sturm Graz'dan Cagliari'ye transfer olmuştu.

Editör: TE Bilişim