HaberTS.com / Trabzonspor, Kasımpaşa'da forma giyen başarılı futbolcu Eren Elmalı ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Kasımpaşa formasıyla geçtiğimiz sezon 32 maçta mücadele eden futbolcu 2 bin 452 dakika süre alırken Türkiye kupasında da 3 karşılaşmada ter döktü. Eren Elmalı bu maçlarda 1 gol attı 3’de asist yaptı. 
Kartalspor'da alt yapıya başlayan ve 2018 yılında Kasımpaşa U21 takımına transfer olan futbolcu 2019 yılında Kasımpaşa ile ilk kez profesyonel kariyerine merhaba demişti. Profesyonel futbol kariyerinde o dönem Silivrispor'a kiralanan ve 2020 yılında yeniden Kasımpaşa'ya dönen futbolcu geçtiğimiz sezonki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettirmişti.

FENERBAHÇE İLE ADI ANILDI

Bu sezonun sonu itibariyle adı sıkça Fenerbahçe ile anılan ve Fenerbahçe taraftarlarının transferine kesin gözüyle baktığı Eren Elmalı için birçok kullanıcı futbolcuya özel görseller ve paylaşımlar hazırlarken bordo mavililerin transfere bugün resmiyet kazandırmasından sonra Fenerbahçeli taraftarlar büyük hayal kırıklığına uğradı.