Trabzonspor'un ikinci kalecisi olarak görev yapan Erce Kardeşler'in abisi Arda Kardeşler Süper Lig'de hakem olarak görev yapıyor. Futbolun içinden gelen bir ailesi olan Erce'nin bu bağı nedeniyle Arda Kardeşler, Trabzonspor maçlarını yönetmiyor. Bu disiplin sağlanmasına rağmen Fenerbahçe'nin son ürünü de neden Arda Kardeşler'in kendi maçlarına atandığı oldu. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Beşiktaş ile oynayacakları derbiye Trabzonspor'lu Erce Kardeşler'in ağabeyi olan Arda Kardeşler'in atanmasına tepki gösterdi.

Baki, "Son günlerde Türk futbolunda aşikar olan Fenerbahçe- Trabzonspor gerginliği var. Trabzon lobisi gerginliği, TFF gerginliği, MHK gerginliği hepsi mevcut. Böyle bir durumda Trabzonspor'da profesyonel oynayan bir futbolcunun (Erce Kardeşler) öz kardeşini bu maça vermek artık bu komedi senaryosundaki son sayfa. Ortamı nasıl daha gerebiliriz, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u nasıl karşı karşıya getirebiliriz, nasıl bir hakem maç başlamadan maçın önüne geçer diye sabah kalkıp plan yapsalar, anca bu atama olabilir. Hakem çok iyi olabilir ama bu hafta, bu açıklamada, bu yaşananlara rağmen, 3 Temmuz polemiklerinin neredeyse 10 yıl önceki kadar güç kazandığı bir ortamda bu atama bizi bir kere daha haklı çıkardı. Bunlarda iyi niyet yok." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe komlo teorileriyle yaptığı açıklamalara devam ederken, Trabzonspor ise hedeflediği ikinci kupa için Türkiye Kupası maçına odaklanmış durumda...

Editör: TE Bilişim