CAS'ın Fenerbahçe'nin cezasını onamasını hatırlatarak "Ortada bir leke var" diyen Yılmaz, kendisine yönelik yolsuzluk yapıldığı iddialarına ise sert çıktı 

İşte Yılmaz'ın TV8'de Telegol programına yaptığı o çarpıcı açıklamalar;

"KENDİNİ PEYGAMBER SANIYOR"

"Ortaya kimse çıkamıyor. Muhalefet yok. Muhalefet hataları görmek demektir. Sen kulübü Allah'tan gelen hükümlere göre mi yönetiyorsun. Peygamber gibi insanım demeye getiriyorsun, benim de hatalarım olabilir diyorsun. Bunlar benim inancıma ve değerlerime uymayan şeyler. Bunları görünce ruhum sıkılıyor." 

"YAPILAN ŞEYLER İÇİME SİNMEDİ"

"Ben kendimi geri çektim. Yapılan şeyler içime sinmedi, gönülsüz oldum. Dereağzı Tesisleri'nde tuvalet yok bir şey yok. Serkan Acar bana burası için iki kere para alındı, sen al burayı yap dedi. Bir sürü yerden bağış aldım ve buraları yaptırdım. Bütün inşaat malzemelerini koyabilecekleri bir de 300 metrekarelik bir depo yaptım. Ayrıca basketbol ve voleybol sahalarının zeminlerini yaptım." 

"BANA YOLSUZLUK YAPTI DEDİLER"

"Ortaya güzel bir şey çıkarttım, TFF'den 300 bin TL para aldım. 1 liralık işi 3 liraya yapan adamlar pis adamlar, iğrenç adamlar, "Talat Yılmaz burada suistimal yaptı 1.5 milyon TL para harcadı diye laf çıkarttılar. Benim boğazımdan haram parar geçmedi. Aziz Yıldırım satın alma müdürüne telefon açıp 1.5 milyon TL para sarfetmişsiniz diyor. Yani ben yolsuzluk yapmışım." 

"AZİZ YILDIRIM BENDEN ÇEKİNİYOR"

"Başkan da 8 villa verdi Fenerbahçe'ye, bu suç. 8 villadan 5 tanesi boş. birine Emenike oturuyor, diğerinde Cristian ile kayınpederi oturuyor, ne yani bu? Ayıp ya insanlar hakkında bilgiye ve belgeye dayanmadan böyle laflar ediyorsunuz. Aziz bey bu olaydan sonra benimle yüz yüze gelmekten kaçınıyor. Ben de ona mail attım, haksızlıklar karşısında boyun eğmem dedim. Tatilden döndükten sonra bu haksızlık karşısında sert bir açıklama yapacağım." 

"GÖREV İCABI..."

"Ben 3 Temmuz sürecinden bu yana kulübe yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmaya çalıştım. Mayıs ayındaki genel kurulda Mehmet Akif Ersoy'dan beyit okudum, bizim başkanımızın kellesini alamazsınız dedim; ama bunun bir kısmını görev icabı söyledim." 

"KANDIRILDIK MI?"

"Şimdi bakıyorum acaba kandırıldık mı diye düşünüyorum. Yanlış yola mı girdik diyorum. Senin adamların benim hakkımda hırsız üçkağıtçı diyorsa sen Aziz Yıldırım da bunları susturmuyorsan yanlış yapıyorsun. Ben Mehmet Ali Aydınlar'ı severim; ama onunla beraber olmam. Ama ben Aziz Yıldım'la da asla devam etmem. Kurumsallaşma adı altında bir sürü adam alındı. 5 milyon TL kurumsallaşma adına fedakarlık yapıyoruz, yeni gelenler 15-20 bin TL maaş alıyor. Böyle kurumsallaşma olur mu?" 

"KAFANA GÖRE DAVRANAMAZSIN"

"Fenerbahçe'de bir tek başkan var. Ona sormadan hiç bir şey olmaz. Adam diyor ki bana sormadan çivi bile çakamazsınız. Bu kulüpler taraftarların paralarıyla ayakta kalıyor. Burada öyle kafanıza göre davranamazsınız. Ver Krasic'e 20 milyon TL, ne olacak şimdi? Çöp."O 12 numara (12numara.org) ajan mıdır provokatör müdür belli değil. Mehmet denen bir çocuk var, haftada 4 saat başkanla konuşuyor." 

"DEMEK Kİ ORTADA LEKE VAR!"

"Aziz Yıldırım yüzde 100 aday olacak. Eğer Yargıtay'dan aleyhine bir karar çıkarsa yerine kukla getirecek. İnsanları affedeceğim dedi. Bu kandırmaca, onların diisplin kuruluna dilekçe vermesi lazım. Bu Fenerbahçe teslim olmuş Aziz Yıldırım'a. CAS ceza verdi mi, verdi. Demek ki ortada bir leke var. Aziz Yıldırım dışında bir aday yok. Mehmet Ali Aydınlar çıkacaksa çıksın."