Çilekli Tesisleri’nde basın mensuplarının transferle ilgili sorularını cevaplayan Orman, "Burak, Beşiktaş’ta gayet güzel hizmet etmiş bir isim. Burak, Beşiktaş’tan gitmek istemedi. Beşiktaş Kulübü gönderdi, gitti başka kulüplerde oynadı. Şu anda Trabzonspor’un oyuncusu. Bizimle bir kontratı yok, görüşmemiz de yok." diye konuştu.

Beşiktaş’tan iyi ayrılan futbolculara her zaman sahip çıktıklarını dile getiren Orman, taraftarların Burak’ı zedelemesine izin vermeyeceğini söyleyerek şunları kaydetti:

"Beşiktaşlı oyuncuların Beşiktaş’la ilişkilerini yönetmek de işlerimden biri. İyi ayrılanlar var, onlara hep sahip çıkıyoruz. Hocalık yapanların yanında duruyoruz. Bayram Bektaş, Tamer Tuna, Rıza hoca, Mehmet hoca, Samet hoca gibi isimler bizim camiamızın insanları, biz de sahip çıkıyoruz. Nihat Kahveci gibi bazıları var, Beşiktaş’ta tefecilik yapıp en kötü zamanında 1 milyon avro para alanlar var. Onlara yapmıyorum. Burak, Beşiktaş’a gelir, gelmez diye bir durum yok. Beşiktaş üzerinden oyuncuyu zedelemelerine müsaade etmiyorum. Söylediklerimin özü bu. Burak, Beşiktaşlıyım diyor. Ben de onun Beşiktaşlı olmasından gurur duyuyorum. Oyuncu yere düşmüş, bu futbolun içinde olan şeyler. Onun için çok büyütmemek lazım. Kampanya yaptılar geçen sene Beşiktaş’a gelmesin diye. Ben bunu Beşiktaş’a gelsin diye söylemiyorum. Oyuncuyu değersiz kılmayın. Milli bir oyuncu ve Beşiktaşlı. Ben de Burak’ı çok severim."

Editör: TE Bilişim