Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor 38 yıl aradan sonra bu sevinci yaşarken, Ziraat Türkiye Kupası'nı da 10. kez alarak sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor. Bu hedefe sadece 2 maç kaldı. Karadeniz devi, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzon'da 1-0 mağlup ettiği Kayserispor ile bugün rövanşta karşılaşacak. Bordomavililerin tek hedefi deplasmandaki maçı da alarak turu geçmek ve finale yükselmek. Bunun için tüm takım kenetlendi. 

AVCI İLKLERI BAŞARIYOR

Bordo-mavililer kupayı en son 2019-20 sezonunda havaya kaldırmıştı. Karadeniz devi bu sene iki kupayı müzesine götürürse büyük bir başarıya imza atmış ve 38 yıllık hasreti noktalamış olacak. Trabzonspor, en son 1983-84 sezonunda iki kupayı birden alarak tarih yazmıştı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri şimdi bu sevinci tekrar yaşatmanın planlarını yapıyor. Geldiği günden beri takımı şaha kaldıran başarılı hoca, şampiyonluk hasretinin yanı sıra bu özlemi de bitirmek istiyor. 

YARI FİNAL YOLU

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. Eleme Turu'nda başlayan Trabzonspor, Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor'u sahasında 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Bordomavililer, son 16 turunda ise deplasmanda Denizlispor'u 2-1'le geçip adını çeyrek finale yazdırdı. Bu turda da FT Antalyaspor'u 2-0 yenen Karadeniz temsilcisi, yarı final ilk ayağında da Kayserispor'u 1-0 yendi. 

KAYSERİSPOR - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

KAYSERİSPOR:
LUNG
ONUR
HOSSEİNİ
ATTAMAH
CAROLE
KEMEN
CAMPANHARO
EMRAH
ABDULKADİR
THİAM
MUSTAFA

TRABZONSPOR:
UĞURCAN
DORUKHAN
AHMETCAN
HUGO
PUCHACZ
HAMSİK
BAKASETAS
ABDÜLKADIR
VISCA
DJANINY
CORNELIUS

Editör: TE Bilişim