Trabzonspor, bir yandan Avrupa arenasındaki mücadelesini sürdürürken, bir yandan da Süper Lig’de üst sıralara çıkma hedefini koruyor.

Ligin ilk 6 haftasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Bordo-Mavililer, Rizespor ile yarın deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanarak hanesine yazacağı 3 puanla ligin üst sıralarında kendine yer bulmak istiyor.

YENİDEN KADROYA

Avrupa’da geçtiğimiz gün Medical Park Stadyumu’nda oynanan Basel karşılaşmasında Sosa, Nwakaeme ve Pereira’yı kesen Teknik Direktör Ünal Karaman, iki oyuncuyu sonradan oyuna dahil etse de Pereira bu müsabakada forma giyemedi.

MUHTEMEL 11

Rizespor maçında yeniden rotasyona gidecek olan beklenen Karaman’ın, Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdulkadir Parmak, Obi Mikel, Jose Sosa, Sörloth, Nwakaeme ve Sturridge’e ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.

RAKİP DÜŞÜŞTE

Çaykur Rizespor, ligde oynadığı 6 müsabakada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi elde etti. Son 4 maçta sadece 2 puan çıkaran Yeşil-Mavililer de bu zorlu maça galibiyet parolası ile çıkacak.  

TRABZONSPOR ÜSTÜN

İki takım arasında ligde geride kalan 36 maçta Trabzonspor, rakibine karşı 23-5 üstünlük sağladı. 8 müsabakada rakibi karşısından beraberlikle ayrılan Bordo-Mavililer, söz konusu maçlarda rakip kaleye 74 gol atarken, kalesinde de 28 gol gördü.

MAÇ SAAT 19.00’DA

Trabzonspor, pazar günü (yarın) Çaykur Didi Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Hüseyin Göçek’in düdük çalacağı müsabaka saat 19.00’da başlayacak.

HAKEM GÖÇEK İYİ GELİYOR

Trabzonspor’un, Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hakemi Hüseyin Göçek, Bordo-Mavililerin ligde 32 müsabakasını yönetti. Karadeniz Fırtınası, Göçek’in düdük çaldığı bu karşılaşmaların 15’inden galibiyetle ayrılırken, 8 maçı yenilgiyle ve 9 müsabakayı da beraberlikle tamamladı.

Editör: TE Bilişim