Milliyet muhabiri Serdar Sarıdağ, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor maçıyla sezonu tamamlayacak Beşiktaş'taki son gelişmeleri açıklarken Trabzonsporlu Burak Yılmaz'la da anlaşma sağlandığını öne sürdü

Sarıdağ transferlerle ilgili konuşurken "Mandzukic, Beşiktaş'ın gündeminde hep olacak. Yönetimin Hırvat oyuncuların menajerleriyle arası iyi. Juventus gönderirse, Beşiktaş'ın gündemine gelir. Ama bonservis ne kadar olacak? Beşiktaş, Burak ve Demba Ba ile çoktan anlaştı. İki oyuncuyu istediği an alır. Aboubakar'ı ise Süper Lig'den tüm takımlar toplansa şu anda alamazlar. Onunla ilgilenen kulüplerin yanına Türk takımları yaklaşamaz. Bence tarihin en büyük transfer hatası." ifadelerini kullandı.

Sarıdağ ayrıca Sosa'nın Beşiktaş'la anılmasıyla ilgili olarak ise "Sosa'nın Beşiktaş'a dönebilmesi için Şenol Güneş'in elini öpmesi lazım. Şenol hocaya çok çektirdi çünkü... Sosa'yı kamptan kovdu en son. Sosa Trabzonspor'da aldığı yıllık ücretin yarısına Beşiktaş'a gelmeye razı. Ama şu anki fizik durumuyla Beşiktaş'ta oynayamaz. İyi bir kamp dönemi geçirirse olur. Ama aynı suda iki kez yıkanılmaz." dedi.

Öte yandan Trabzonspor Genel Koordinatörü ve Başkan Başdanışmanı Özkan Sümer Burak ve Sosa'yla ilgili kulübe ulaşan herhangi bir teklif olmadığını söyledi.

MİLLİYET