Nijerya futbolunun önde gelen isimlerinden Obafemi Martins’in Trabzonspor’dan teklif aldığı iddiaları doğrulandı. Florent Malouda ve Jose Bosingwa transferleriyle Chelsea’ye dönen Trabzonspor, forvet arayışlarında son kararını verdi.

Hepsinin maliyeti yüksek

Martins ya da Lyon’lu bir forvetle anlaşma sağlayan bordo-mavililer yabancı kontenjanında yaşadığı sorunlara takıldı. Trabzonspor yüksek maliyetli oyuncularını göndermekte güçlük çekiyor. Yani parayı sokağa atmak istemiyor.

Celustka bile yetmiyor!

Malouda ve Bosingwa’ya dün akşam Avni Aker’de görkemli bir törenle imza attıran Trabzonspor,  sadece Marek Cech’i elinden çıkardı. Toplam 12 yabancısı bulunan Bordo-mavililer Malouda ve Bosingwa’ya lisans çıkarabilmesi için 2 yabancısıyla yollarını ayırma zorunluğu bulunuyor. Bu konuda Celustka’nın Medikal Park Antalyaspor’a kiralık verilme kararı alındı. Diğer yabancı için ise Sapara ve Emerson ile görüşmeler sürüyor.

Adebayor nafile

Forvet bölgesine takviye yapabilmek için yoğun mesai harcayan yönetim Lucas Barrios ve Kalou konusunda fazla bir ilerleme sağlayamayınca rotayı İngiltere’ye çevirdi. Bordo-mavili yöneticiler yıldız oyuncunun menajerleri ile bir ön görüşme yaparak nabız yokladı. Uzun zamandır Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan Adebayor’un maliyetinin yüksek olması nedeniyle Kalou’yu hala listenin ilk sırasında tutan Trabzonspor Yönetimi’nin en geç bir hafta içinde forvet transferini bitirmek istediği kaydedildi.
Editör: TE Bilişim