Apollon maçında 3-0 öne geçen Trabzonspor, yediği iki golün ardından maraton tribünününden futbolculara bir kaç taraftar tarafından protesto sesi yükseldi. UEFA maçı olmasına rağmen, maraton tribününde oluşan boşluklar ve edilen hakaretler Trabzonsporlu futbolcuların moralini bozdu.

4-2 sona eren maç sonrasında, tıka basa doldurulan kale arkası tribünlerinde yer alan taraftarlar, maç boyunca destek oldukları futbolcular ile maç sonunda sevinçlerini birlikte yaşamak için takıma çağrıda bulundu. Fakat futbolcular soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftarlar önce Onur'a seslenerek," kaptan takımı buraya getir şeklinde bağırdı." Karşılık alamayan taraftarlar uzun süre stadı terk etmedi. 15 dakika geçmesine rağmen, tribünler futbolcuları çağırmaya,"çıkmıyoruz" şeklinde tezahürat yaparak devam etti. Yaklaşık 30 dakika sonra, "bu taraftar sizlere hakkını helal etmiyor" sesleri tribünden yükselmeye başladığı an yönetici tarafından bilgilendirilen taraftarlar stadyumdan ayrıldı.

Futbolcuların büyük boşluklar olan maraton tribününden gelen hakaretler nedeniyle tribünlere gitmediği, kaptan Onur'un konu ile alakalı olarak basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Kale arkasında yer alan tribünlerde yer alan taraftarların çoğunluğu yöneticiden aldığı bilgi sonrası futbolculara hak verirken, bir kesimi "biz maç boyunca destek olduk, sonuçta onları maraton tribünü değil biz çağırdık. Gelmeleri gerekirdi." şeklinde konuştu.

Kaynak: Ali Çil

İşte maç sonu o anlar;

Editör: TE Bilişim