Trabzonspor’da lige verilen milli aranın ardından çalışmalar başladı.

OYUNCULAR RAHATSIZ OLDU

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 1 numaralı sahada çalışmalarını sürdüren Bordo. Mavililer de yapılan antrenmanlar sonrası oyuncu grubunun sahadan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Sahanın kum attığını ve çoraplarına kadar kumun girdiğini ifade eden oyuncuların yaşadığı sorunun tesislerde yapılan bakım onarım çalışmasından kaynaklı olduğu ifade edildi.

SADIKLAR "NORMAL DURUM"

Verilen milli arada 1 numaralı sahaya bakıma alan Bordo Mavililer burada kumlama çalışması yaptı. Yaşanan çalışmayla ilgili konuşan Trabzonspor yönetim kurlu üyesi stadyum ve tesisler sorumlusu Lokman Sadıklar “Lige verilen arayı boş geçirmeyerek sahalarımızda çalışmalar yaptık. 1 Nolu saha dezonformasyona uğradığı için burada yeni kumlama yaptık. Normal bir prosedür. Makine ile kum serilir, tohum hızlıca çekilir ve sahadaki sertlik gider. İlk 1-2 idmanda bu yaşananların olması normal. Daha sonra düzelecektir. Bu sistem Avrupa’da var, ilk geldiğimiz dönemde kum havuzu yapmıştık ancak Çalımbay bu sistemi kaldırmıştı. “ ifadelerini kullandı.

"DİĞER SAHALARIMIZ HAZIR"

Bakım onarımı biten diğer sahalarla ilgili konuşan Sadıklar “3 ve 4 nolu sahalarımızdaki çalışmalarımız tamamlandı. Artık kullanıma hazır. Ünal Hocamıza geçilebileceğini ifade ettik. İstediği zaman geçebilir” dedi.

61saat - Hasan Tuncel

Editör: TE Bilişim