Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman sonrası Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçak ile saat 13.20'de İstanbul'a hareket etti. Bordo-mavili kafilede 18 futbolcu yer aldı. Kart cezalısı olan Malouda İstanbul'a götürülmezken,Alper Boğuşlu'nun istifasında olay olan kaleci Zeki Ayvaz da kafilede yer almadı. Çocuğunun okul işlemleri için ülkesine gittiği öğrenilen Sol Bamba da takımla birlikte İstanbul'a gitmezken, bu futbolcunun İstanbul'da takımın kampına katılması bekleniyor.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ İSTANBUL'DA TOPLANACAK
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, yönetim İstanbul'da bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri ve transferde izlenecek yol haritasını belirleyecek.

Ara transfer döneminde takıma takviye yapmayı planlayan Karadeniz ekibi, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray maçı nedeniyle İstanbul'da toplanacak olan yönetim, ara transfer döneminde izlenecek olan yol haritasını masaya yatıracak. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda hareket eden bordo-mavili yönetim, isimleri tek tek masaya yatırarak maddi bir tablo çıkaracak.
Editör: TE Bilişim